Dette er seks av sommervikarene som er på plass hos Stavanger Aftenblad i sommer. Fra venstre: Geir Magne Staurland, Ingrid Meling Ramberg, Jonas Vikingstad, Tor-Arne Vikingstad, Hanne Undem, Ingeborg Undheim.
Dette er seks av sommervikarene som er på plass hos Stavanger Aftenblad i sommer. Fra venstre: Geir Magne Staurland, Ingrid Meling Ramberg, Jonas Vikingstad, Tor-Arne Vikingstad, Hanne Undem, Ingeborg Undheim. (Foto: Stavanger Aftenblad)

Dette er Aftenbladets sommervikarer: – Bidrar til at journalistikken lever

Stavanger Aftenblad har elleve sommervikarer på plass i år.

Flere avisredaksjoner dropper sommervikarer i år grunnet koronapandemien, men mediehus som Sunnmørsposten og Agderposten satser for fullt med vikarbemannede redaksjoner.

Har din redaksjon sommervikarer?

Er det sommervikarer i din redaksjon denne sommeren? Send oss bilder og informasjon på tips@medier24.no 

Det gjelder også hos Stavanger Aftenblad. 

Der har de totalt elleve sommervikarer på plass. Det samme antallet som i fjor, opplyser nyhetsredaktør Carl Gunnar Gundersen til Medier24.

– De aller fleste var innom også i fjor sommer. Vi liker å ha litt kontinuitet, men gir alltid noen nye sjansen. Det er en fin måte å bli kjent med talenter. I tillegg blir den øvrige redaksjonen utfordret i etablerte saksområder, kildebruk og metodebruk, skriver Gundersen i en e-post.

To av vikarene starter 29. juni, mens resten er på plass mandag 6. juli. Vikariatene spenner fra fem til sju ukers varighet.

Gundersen er glad for å ha vikarene på plass.

– Først og fremst drar de oss gjennom sommeren. Hardt-arbeidende fast ansatte får etterlengtede ferieuker, mens sommervikarene bidrar til at journalistikken lever. Fjorårets kull var et av de beste vi har hatt. Vi gleder oss til alle er på plass, sier han.

Dette er årets sommervikarer i Stavanger Aftenblad:

Stella Marie Brevik
Ingrid Meling Ramberg
Tor-Arne Vikingstad
Christine Andersen Johnsen
Julie Byberg Bø
Hanne Undem
Geir Magne Staurland
Ingeborg Undheim
Jonas Vikingstad
Carina Johansen
Jan Inge Haga

Nyhetsredaktør Carl Gunnar Gundersen i Stavanger Aftenblad
Nyhetsredaktør Carl Gunnar Gundersen i Stavanger Aftenblad Foto: Fredrik Refvem
Til toppen