Cathrine Elnan.
Cathrine Elnan. (Foto: )

FOLK

Digitalbyrået Bakken & Bæck rekrutterer fra NRK: Cathrine Elnan blir ny kommunikasjonsansvarlig

Elnan kommer fra stillingen som journalist og nyhetsreporter i NRK.

Digitalbyrået Bakken & Bæck fortsetter å vokse, og henter nye krefter i kommunikasjonsansvarlig Cathrine Elnan, opplyser de i en melding.

Elnan kommer fra stillingen som journalist og nyhetsreporter i NRK, hvor hun de siste årene har jobbet med fagfelt som kultur og innenriks.

–  Bakken & Bæck er et av de mest kreative, innovative og inspirerende selskapene jeg kjenner til, og det er utrolig spennende å få tillit og ansvar i et så ambisiøst og faglig sterkt miljø. Jeg gleder meg til å bruke min erfaring til å formidle det Bakken & Bæck jobber med, sier Elnan i meldinga.

Elnan har ni års erfaring som journalist, og har i tillegg til NRK jobbet i VG og Aftenposten, samt som frilansjournalist.

– Med den veksten vi har hatt i det siste trenger vi å rigge til organisasjonen med roller som gir oss en bedre rekkevidde og mer muskler i formidlingen av hva vi gjør. Cathrine har massevis med erfaring på dette området og vi er stolte av at hun ville bli en del av teamet, sier daglig leder i Bakken & Bæck, Tobias Bæck.

Bakken & Bæck har nå 62 ansatte fordelt på kontorene i Oslo, Bonn og Amsterdam.

Til toppen