Bjørn Asgeirsson går fra Humornieu til Discovery.
Bjørn Asgeirsson går fra Humornieu til Discovery.

Discovery satser på digital kompetanse - henter Bjørn Asgeirsson fra Humornieu

Samtidig melder Christian Etholm overgang fra TV 2.

Humornieu-profilen Bjørn Asgeirsson blir digital prosjektleder i programavdelingen til TVNorge og Discovery Networks. I tillegg melder Christian Etholm overgang fra TV 2 og går inn som prosjektleder i digitalavdelingen, med ansvar for kommersiell utvikling, opplyser Discovery i en pressemelding.

Programdirektør Eivind Landsverk henter dermed tilbake en gammel TVNorge-kjenning.

– Jeg har kjent Bjørn i noen år nå, og hans engasjement for innhold appellerer veldig til meg. Da han jobbet i medieavdelingen vår, var han med på jobben med flere av Ylvis-brødrenes virale suksesser, og Humornieu-satsingen han og Morten Ramm står bak, har i stor grad vært basert på digitale flater. Bjørn har den kompetansen jeg mener vi trenger i overgangen fra en lineær til en mer digital mediehverdag, og i tillegg er han en morsom og fin fyr, sier Landsverk.

Asgeirsson opplyser i pressemeldingen at han er glad for å være tilbake i Discovery, hvor han skal bidra til å tenke nytt rundt innhold.

– Det er utrolig stas å få komme hjem til familien min i TVNorge etter et par år ute. I likhet med mange andre i mediebransjen, står Discovery overfor noen digitale utfordringer. Men mulighetene er store og alt ligger til rette for at vi skal lykkes de neste årene, både med teknisk plattform og innhold. Det håper jeg at jeg kan bidra til framover, blant annet ved å rekruttere unge talenter og finne nye konsepter som treffer målgruppene som ikke lenger er så opptatt av det lineære tilbudet, opplyser Bjørn Asgeirsson.

 

Rekrutterer Etholm fra TV 2

Christian Etholm kommer fra stillingen Commercial Manager, Digital Products Digital and Content Marketing i TV 2. Han har tidligere vært Commercial Product Manager for mobilsatsingen til tv2.no. Han går inn som prosjektleder for monetization i digitalavdelingen, og vil rapportere til digitalstrateg Trine Fjellberg Falnes.

– Vår digitale opprusting er i full gang, og vi kunne neppe fått på plass en bedre brikke enn Christian i dette puslespillet. Han går rett inn og styrker laget vårt når vi nå skal legge opp løpet for fremtidig inntjening gjennom våre strømmetjenester og partnerskap. Spesielt i forbindelse med Eliteserien vil han få en viktig rolle. Christian er ikke bare en smart og fremoverlent type, og jeg gleder meg til å få ham på plass, opplyser Trine Fjellberg Falnes.

Bjørn Asgeirsson tiltrer i TVNorge mandag 30. januar, mens Christian Etholm starter 1. januar.

Til toppen