FIKK JOBB, fra venstre: Maria Knoph Vigsnæs, Andreas Krantz, Sverre Holm-Nilsen og Ines Margot Zander.
FIKK JOBB, fra venstre: Maria Knoph Vigsnæs, Andreas Krantz, Sverre Holm-Nilsen og Ines Margot Zander.

FOLK

Disse vant kampen om NRK-jobber: Maria (26), Sverre (32) og Andreas (23) har fått fast stilling i den nye direktelinja på Marienlyst

NRK henter fra lokalradio, TV 2 og VG.

NRK Nyheter har denne uka ansatt tre journalister i faste stillinger til den nye «direktelinja». Det melder redaktør Espen Olsen Langfeldt. 

Det var rundt 60 søkere til stillingene - og disse tre vant kampen: 

 

Sverre Holm-Nilsen (32)

- Med ansettelsen av Sverre får NRK en svært allsidig journalist med bakgrunn fra VG, Åsted Norge, Mastiff, TV 2 Nyhetene og TV 2 Hjelper deg. 32-åringen fra Halden har lang erfaring med å jobbe i korte og lange løp. Sverre Holm-Nilsen behersker både TV og nett og håper og også kunne lære seg radio når han begynner i NRK. Med seg til NRK Nyheter tar han med seg et bredt kildenett innenfor blant annet forbrukerjournalistikk og krim, skriver Olsen Langfeldt. 

 

Andreas Krantz (23)

- Det siste året har Andreas imponert med sine tekniske og faglige kunnskaper på særlig nett og radiodesken. Han er for tiden i et vikariat på nett i natt-turnus. Andreas Krantz kom til NRK fra Hedmarksradioene i fjor. I hjemfylket var han i 2010 med på å starte opp ulike lokalradioer. Han fungerte som programleder, produsent, reporter, samt startet tilsluttende nettaviser til radioens dekningsområde og jobbet som reporter her. Han har også jobbet i Glåmdalen. Foruten bachelor i medier og kommunikasjon har han studert webdesign, og har kompetanse innen HTML og koding, melder NRK. 

 

Maria Knoph Vigsnæs (26)

- Maria har det siste året vært i VG og har erfaring fra Dagbladet, UD, reklamebransjen og ikke minst NRK. I NRK Nyheter imponerte hun som en sterk allrounder, med en spesiell evne til å løse saker for ung målgruppe. Når Maria kommer tilbake til NRK i fast stilling tar hun med seg flermediell kompetanse, graverfaring fra VG og en innovativ tilnærming til journalistikken, skriver NRK. 

 

 

  • Samtidig som disse tre er fast ansatt, ønsker NRK også velkommen Ines Margot Zander (26) til et ettårsvikariat. Hun kommer fra NTB og har erfaring både fra innenriks og utenriksdesk. - Zander snakker fem språk flytende og har tidligere jobbet for blant annet NRK Sport og VG Sporten, melder NRK.
Til toppen