Finansminister Siv Jensen utenfor sin bolig i Oslo, på vei til jobb for legge frem neste års statsbudsjett.Til høyre går Statssekretær Petter Kvinge-TvedtFoto: Cornelius Poppe / NTB scanpix

Pressesjefen til Siv Jensen har sagt opp jobben

Petter Kvinge Tvedt har hatt jobben i fem år, men nå er det slutt, melder Dagens Næringsliv.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Petter Kvinge Tvedt har vært Frp-leder Siv Jensens høyre hånd i pressesaker de siste årene, men nå har han sagt opp jobben, skriver DN. 

– Jeg ønsker andre utfordringer, men jeg sier opp drømmejobben. Det har vært et fantastisk privilegium å være tett på de viktigste beslutningene i Norge i fem år. Det har vært de mest hektiske, intense, morsomme og lærerike årene i mitt liv, sier Tvedt til DN. 

Han har ifølge DN ikke skaffet seg ny jobb enda. Siv Jensen sier han er en arbeidsom kar, som har utfordret henne ved en rekke anledninger. 

– Jeg er ikke redd for at han ikke får seg en ny jobb snart. Han er utrolig arbeidsom, kreativ og har den fine kombinasjonen av å skjønne hva lojalitet er uten å bare være et ja-menneske. Han utfordrer mine resonnementer og kommer med kritiske synspunkter. Det ender med bedre beslutninger, sier Siv Jensen til DN. 

Powered by Labrador CMS