Da DNB for et par uker siden lanserte sin sparefilm med Kjetil Jansrud og mange søte valper, fikk Andebu Sparebank en ide om å lage en egen Andebu-variant.
Da DNB for et par uker siden lanserte sin sparefilm med Kjetil Jansrud og mange søte valper, fikk Andebu Sparebank en ide om å lage en egen Andebu-variant. (Bilde: Skjermdump)

DNB brukte Kjetil Jansrud og valper - Andebu Sparebank brukte lokal teatermann og griser: Sjekk den hysteriske parodien

Så langt er reklamefilmen sett over 110.000 ganger på Facebook. – Vi måtte jo lage en mer landlig variant, sier kommunikasjonssjef Øyvin Hansen i Andebu Sparebank.

For en stund siden kom DNB med morsom og lettbeint reklamefilm med Kjetil Jansrud i bar overkropp - sammen med en haug med søte valper.

  • Se reklamefilmene nederst i denne saken

Hensikten var å fortelle om DNBs nye spare-app. Filmen fikk svært mye oppmerksomhet i sosiale medier.

Nå har en vesentlig mindre aktør latt seg inspirere av storebror. Den frittstående Andebu Sparebank i Sandefjord hyret like gjerne på den lokale teatermannen Joachim Svendsrød og lagde en parodi.

Kommunikasjons- og markedssjef Øyvin Hansen opplyser at den nye filmen er et lokalt produkt med lokal skuespiller, lokale griser og lokal produksjon.

DNB-filmen med alle de små valpene var søt, men vi måtte jo lage en mer landlig variant. Dermed ble det grisunger istedenfor valper. Vår egen kjendis, Joachim Svendsrød, er kanskje ikke fullt så muskuløs som Jansrud, men vi regner med at like mange vil synes det er sjarmerende og sexy, og at det vil utløse mange nye spareavtaler, sier Hansen.

Skuespiller Svendsrød synes det var en artig ide følte ikke han kunne takke nei.

– Det var selvfølgelig noe surrealistisk å ligge og kose med griser, men etter hvert gikk det veldig greit. Jeg hadde nesten lyst til å ta med meg en hjem, ler Joachim Svensrød. Teater- og revymannen har stilt opp for Andebu Sparebank flere ganger og etter hvert blitt en slags frontfigur for lokalbanken.

Her kan du se de ulike videoene:

 

Til toppen