Emil Nyeng er tidligere langrennsløper og skiskytter og har konkurrert internasjonalt. Nå skal han jobbe som video- og streamingansvarlig i Dølen.
Emil Nyeng er tidligere langrennsløper og skiskytter og har konkurrert internasjonalt. Nå skal han jobbe som video- og streamingansvarlig i Dølen. (Ane Vaet)

FOLK

Dølen satser på levende bilder - Emil Nyeng (29) ansatt som ny videoansvarlig

Dølen styrker Dølen-TV og ansetter Emil Nyeng som video- og streamingansvarlig.

Emil Nyeng går inn i en prosjektstilling som video- og streamingansvarlig for Dølen. Dette skriver avisen på sine egne nettsider.

Dølen har det siste året satset på levende bilder, og i fjor høst lanserte de Dølen-TV. De skriver at målet fremover er å ha enda flere direktesendinger på dolen.no.

Emil Nyeng sier at ser frem til å jobbe videre for lokalavisen.

– Film og foto er min store lidenskap, og dette har vært en interesse i mange år. Jeg har alltid med meg kamera når jeg er ute på tur. Å få en slik mulighet som jeg har fått i Dølen, til å jobbe med det jeg liker best, er perfekt for meg, sier Nyeng til Dølen.

Redaktør Tone Sidsel Sanden er glad for å få med Nyeng på Dølen-laget og samtidig styrke satsingsområdet rundt live-tv og videoreportasjer.

– Han er en svært dyktig fotograf, som tar bilder av høy kvalitet. I tillegg har han en god del erfaring med film og redigering, samtidig med at han er lokalkjent og har nær tilknytning til dekningsområdet. Denne kombinasjonen passer perfekt inn i stillinga, sier Sanden til avisen.

Til toppen