FOLK

Drammens Tidende ansetter to på rappen: Karl Martin Jakobsen (25) og Erik Auklend (29) begynner i faste jobber

- Dette er to journalister som begge har en kombinasjon av erfaring, samfunnsengasjement og motivasjon som jeg har kjempetro på, sier sjefredaktør Kristin Monstad.

Karl Martin Jacobsen
Karl Martin Jakobsen.

Drammens Tidende ansetter to journalister i faste stillinger.

Karl Martin Jakobsen (25) jobber for tiden i NTB. Han har bachelor i journalistikk og har i tillegg erfaring fra Dagbladet, Aftenposten Osloby og Rjukan Arbeiderblad.

Han har også erfaring som frontsjef, redigerer videoer og er en god fotograf, opplyser DT. Han har samfunnsengasjement og er svært interessert i politikk.

Jakobsen ser fram til å jobbe i Drammens Tidende:

- Jeg har hørt mye positivt om miljøet i Drammens Tidende. Et godt arbeidsmiljø er viktig for meg, og som person er jeg utadvendt, i godt humør og vant til å håndtere stresset som følger med en hektisk arbeidshverdag.

Han begynner i stillingen 1. september.

 

Erik Auklend gleder seg

Erik Auklend (29)
Erik Auklend (29).

Avisa ansetter også Erik Auklend (29) i fast stilling. Han har også tidligere vært tilknyttet Drammens Tidende i et par måneder i fjor høst.

Auklend har erfaring fra NRK Rogaland, Dagsavisen RA, NRK Sport og Drammens Tidende. Nå jobber han i Budstikka.

Han har en bachelorgrad i journalistikk ved Universitetet i Stavanger, og har også studert medievitenskap.

Drammens Tidende opplyser at han har jobbet med reportasjer, lagd videoer, har god erfaring med å gå live og har vært frontsjef.  

- Journalistikk er ikke bare et yrke - for meg er det en livsstil. Jeg har vært innom redaksjonen i DT som tilkallingsvikar, og fikk et kanonbra inntrykk av hvordan det jobbes på huset. Jeg fikk tillit fra dag en, og kjenner at det å komme tilbake trigger meg noe enormt.

Auklend begynner 1. september.

Til toppen