Fredrik Kampevoll, Anders Nybakken Kvale, David Bach og Camilla Knudsen.
Fredrik Kampevoll, Anders Nybakken Kvale, David Bach og Camilla Knudsen.

FOLK

E24 ansetter fire på rappen: Fredrik Anders, David og Camilla

E24 ansetter tre journalister i faste stillinger og en i vikariat.

1. mars er alle på plass i redaksjonen, opplyser E24 i en melding.

Da begynner Camilla Knudsen (43) som finansjournalist på børsbordet. Hun kommer fra Reuters, hvor hun har jobbet på Oslo-kontoret de siste elleve årene.

- E24 er blitt veldig god på rask og tett dekning av det som skjer i økonomi og næringsliv, og det gleder jeg meg til å bli en del av. Jeg ser fram mot å kunne ha et bredere blikk på norske nyheter, fra et helnorsk ståsted. Jeg har også fått et veldig godt inntrykk av miljøet i E24, og ser at det er gode muligheter for utvikling i en spennende tid for hele konsernet, sier Knudsen i en melding.

Den andre eksterne rekrutteringen kommer fra Dagens Næringsliv. Anders Nybakken Kvale (26) er fast ansatt som journalist i E24, og var på plass ved børsbordet tidligere i år.

Kvale er snart ferdig med en bachelor i journalistikk fra OsloMet, og har tidligere studert ved Universitetet i Oslo.

Han har siden høsten 2017 jobbet i Dagens Næringsliv, og før det Drammens Tidende og Khrono. Nå ser han fram til å bli et del av finansredaksjonen i Norges største nettavis for økonomi og næringsliv:

- E24 dekker børs og finans på en svært god måte. Jeg er veldig glad for å få være med på det, sier Kvale i meldinga.

Den tredje faste ansettelsen i denne omgang er fra egne rekker:

David Bach (32) har det siste året vært vikar i E24, og før det jobbet for blant annet VG, Aftenposeten, Morgenbladet og Adresseavisen - samt studentavisen Under Dusken. Han er utdannet fra OsloMet og NTNU.

I E24 jobber han med økonomi og næringsliv, og har samtidig tatt et ansvar for økokrim-dekningen.

- I en mellomstor redaksjon som dette får man virkelig være med å forme veien videre, og det for Norges største økonominettsted, sier Bach i meldinga.

I tillegg til de tre nevnte har E24 også hentet Fredrik Kampevoll (26) for et vikariat til over sommeren. Han kommer fra etasjen under, som tilkallingsvikar i VG.

Kampevoll har blant annet bakgrunn som frilanser og vikar i Folkebladet. Høsten 2017 fikk han diplom på Svarte Natta-konferansen for en reportasjeserie om rolleblanding i lokalpolitikken.

Kampevoll har mastergrad i statsvitenskap fra NTNU, kombinert med grunnfag i samfunnsøkonomi.

- E24 har en dyktig redaksjon hvor du får relativt frie tøyler til å gjøre det du synes er gøy. Spesielt brexit og Trump gjør økonomojournalistikken til et spennende sted for tiden, sier 26-åringen i meldinga.

Fungerende nyhetsredaktør John Thomas Aarø er fornøyd.

- Jeg er svært fornøyd med å ha ansatt Camilla, Anders, Fredrik og David. De vil komplettere en allerede svært dyktig gjeng med journalister, og bidra til at E24 slår enda hardere fra seg i nyhetskampen, sier han.

Til toppen