INGRID INDSETH (foran til høyre).
INGRID INDSETH (foran til høyre). (Foto: Javad Parsa, E24)

E24-redaktør flytter på seg i Akersgata: Ingrid Indseth blir avdelingsleder i VG

Skal vikariere for Tora Bakke Håndlykken.

Ingrid Høsøien Indseth (35) skal vikariere som leder for nyhetsavdelingen når Tora Bakke Håndlykken går ut i permisjon, opplyser VG.

Indseth jobber i dag som nyhetsredaktør i VGs datterselskap E24, der hun også har vært nyhetssjef og journalist. Nå tar hun dermed permisjon fra E24 Dine Penger AS for å flytte litt på seg i Akersgata 55.

Hun har også erfaring fra NRK og Monster Entertainment. På CV-en har Indseth også vikariater i nettopp VG - og utdannelse i journalist ispedd statsvitenskap, juss og medievitenskap.

NK i VG og nyhetsredaktør Gard Steiro er fornøyd med å ha funnet sin NK i nyhetsavdelingen:

- Jeg er svært glad for at Ingrid har tatt på seg denne oppgaven. Hun er en dyktig leder og erfaren journalist. Hun kan etter min mening tilføre VGs redaksjon nye impulser og bidra til å videreutvikle nyhetsjournalistikken vår, sier han.

Indseth begynner i VG til høsten.

Arnseth blir administrasjonsleder 

Internt i VG er det også omrokeringer: Andreas Arnseth (41går inn i en nyopprettet stilling som prosjekt- og administrasjonsleder i redaksjonen.

Andreas har lang erfaring som reporter i VG, Aftenposten og Romerikes Blad. Siden 2009 har han hatt ulike lederroller, senest administrativ nyhetssjef.

- I sin nye rolle får Andreas et mer helhetlig ansvar for administrative oppgaver i VG-organisasjonen. Han skal være et nødvendig bindeledd mellom redaksjonen og økonomi/HR. Andreas skal rapportere direkte til nyhetsredaktør og sitte i samme ledergruppe som de andre seksjonslederne, heter det om oppgavene hans.

Til toppen