Eira Lie Jor blir ny vaktsjef i Vårt Land.
Eira Lie Jor blir ny vaktsjef i Vårt Land. (Foto: Privat)

FOLK

Eira Lie Jor ansatt som ny vaktsjef i Vårt Land

(PRESSEMELDING): Forlater jobben som redaksjonssjef i Medier24: – Jeg har fått en veldig spennende mulighet i Vårt Land som jeg ikke kunne takke nei til.

Redaksjonssjef Eira Lie Jor i Medier24 er ansatt i en nyetablert rolle som vaktsjef i Vårt Land.

– Jeg har hatt to veldig morsomme, lærerike og hektiske år i Medier24. På de to årene har vi gått fra null til over 4.000 abonnenter, lesertallene har skutt i været og vi har virkelig etablert oss som landets ledende bransjeavis. Det har vært knallhard jobbing, som det er gøy å se at gir resultater. Nå har jeg fått en veldig spennende mulighet i Vårt Land, som jeg ikke kunne takke nei til, sier Lie Jor og fortsetter:

Veslemøy Østrem, nyhetsredaktør i Vårt Land. Foto:  Jan Magnus Weiberg-Aurdal

– Jeg tar med meg utrolig mange fine minner, masse erfaring og kunnskap - og kommer til å savne alle de bra folka i Medier24.

Vårt Land gjør nå en omstrukturering av organisasjonen der målet er å få større gjennomslag digitalt og utvikle en mer robust publiseringsenhet, opplyser nyhetsredaktør Veslemøy Østrem.

Hun er fornøyd med å ha ansatt Lie Jor i en nyopprettet rolle.

– Vi er glad for å ha sikret oss Eira i den sentrale rollen som vaktsjef. Hun har en unik forståelse for nisjeavisenes muligheter og posisjon. Nå blir hun et nav i Vårt Land-redaksjonen og skal bidra til å styrke vår publisistiske og digitale kraft slik at vi kan ytterligere forsterke den utviklingen avisen er inne i. Eira har svært gode lederegenskaper, etisk ryggmargsrefleks og en sterk digital forståelse, og vi er mange som har lagt merke til det arbeidet hun har gjort som redaksjonssjef i Medier24, sier Østrem.

Ansvarlig redaktør og daglig leder Erik Waatland i Medier24.
Ansvarlig redaktør og daglig leder Erik Waatland i Medier24. Foto: Medier24

Ansvarlig redaktør Erik Waatland sier han har satt stor pris på å få låne Eira Lie Jor i noen år - og ønsker henne lykke til videre.

– For å bruke en slags fotballterminologi, så er dette nok et bevis på at Medier24 er et slags Ajax i mediebransjen; Vi tar inn unge talenter, bygger dem opp ved å gi masse ansvar - og vipps så er de enten sjefer eller slagkraftige journalister i de største medieselskapene i landet. Slik er det å være landets beste nyhetsskole. Jeg er sikker på at Eira vil lykkes i sin videre karriere, forteller han.

Lie Jor begynner i den nye jobben i august.

Til toppen