Dagbladet TV ansetter disse sju i faste jobber (fra venstre) Elias Kr. Zahl-Pettersen, Maja Walberg Klev, Christian Wehus, Marte Nyløkken Helseth, Øystein Sæthre, Andreas Særsland og Melina Pambou Sundfør.
Dagbladet TV ansetter disse sju i faste jobber (fra venstre) Elias Kr. Zahl-Pettersen, Maja Walberg Klev, Christian Wehus, Marte Nyløkken Helseth, Øystein Sæthre, Andreas Særsland og Melina Pambou Sundfør. (Foto/montasje: Dagbladet)

FOLK

Elias (29), Maja (25), Christian (25), Marte (25), Øystein (43), Andreas (26) og Melina (26) har fått fast jobb i Dagbladet TV

Sju personer fikk fast jobb på samme dag i Dagbladet TV.

Hele sju personer fikk fredag fast jobb i Dagbladet TV. Aldri før har så mange blitt ansatt på en og samme dag i kanalen, opplyser Dagbladet.

De ansatte er Elias Kr. Zahl-Pettersen (29), Maja Walberg Klev (25), Christian Wehus (25), Marte Nyløkken Helseth (25), Øystein Sæthre (43), Andreas Særsland (26) og Melina Pambou Sundfør (26). 

Jobb-bytte?

Har du eller noen du kjenner skiftet jobb i medie- og kommunikasjonsbransjen? Send oss tips på tips@medier24.no 

Walberg Klev ble presentert som ny Dagbladet-journalist allerede i forrige uke.

- Det er selvfølgelig en glede å gi så mange unge flinke folk fast jobb i den tiden mediebransjen er inne i nå. Mange av disse kjenner vi godt fra før og de har vært med på å bygge fundamentet vi nå ansetter ut ifra, forteller redaksjonssjef i Dagbladet TV, Bjørn Carlsen.

TV-direktør i Aller Media, Mads A. Andersen, er svært glad for at Dagbladet TV-redaksjonen utvides. 

- Det Bjørn og hans gjeng har skapt det siste halvannet året har vært over all forventning. Dette er et vinnerlag med sylskarp tabloidfaglig kompetanse. Seere som vil bli underholdt og oppdatert går en trygg fremtid i møte, sier Andersen.

Slik blir ansettelsene omtalt i pressemeldingen:

Elias Kr. Zahl-Pettersen (29) kom inn som tilkallingsvikar i Dagbladet TV i februar 2019. Elias er utdannet journalist fra Norge Kreative Fagskole, har et årsstudium i utviklingsstudier, samt to årsstudium i filmkunst fra Høyskolen i Oslo og Akershus.

Maja Walberg Klev (25) har to års erfaring fra Dagbladet TV erkerival VGTV. Det siste året har hun jobbet for Faktisk.no. Maja har bachelor i Journalistikk, med fordypning i TV ved Høgskolen i Oslo og Akershus.

Christian Wehus (25) kom inn som tilkallingsvikar i Dagbladet TV i april 2019. Han har en bachelor i film og TV-kreatør fra Westerdal Oslo Act.

Marte Nyløkken Helseth (25) kom inn i en prosjektstilling i nyhetsturnusen i Dagbladet TV i september 2019. Marte har tidligere jobbet i VG, NRK og Eurosport. Hun har en bachelor i journalistikk fra Høyskolen i Oslo og Akershus.

Øystein Sæthre (43) kom inn i en prosjektstilling i nyhetsturnusen til Dagbladet TV i august 2019. Han er i særklasse en av de mest rutinerte reporterne til Dagbladet TV og har i flere år vært programleder og kommentator i TV 2 Zebra, jobbet som fotograf i TV 2 og mange år i lokal tv-stasjonene TV Romerike og TV 8.

Andreas Særsland (26) har siden oppstarten av «Rødt Kort» vært produsent for sportsprogrammet. Andreas er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI med fordypning i «Leadership and change». Han var ferdig utdannet våren 2019. Parallelt med studiene jobbet han som sportsreporter i Nettavisen.

Melina Pambou Sundfør (26) har det siste året blitt en tydelig profil for Dagbladet TV som programleder for sportsprogrammet «Rødt Kort». Tidligere har Melina jobbet både i VGTV, VG og TV 2 Sporten. Hun har en bachelor i journalistikk fra Kingston University.

Til toppen