Else Kåss Furuseth og Markus Neby.
Else Kåss Furuseth og Markus Neby. (Foto: Julia Marie Naglestad/NRK)

Else Kåss Furuseth og Markus Neby starter talkshow på NRK

Programmet går på lufta i slutten av februar.

Lørdag 29. februar er det premiere på «Kåss til kvelds» på NRK1 og i NRK TV. Programmet, som er under utvikling, blir et humoristisk talkshow med kjente gjester.

Det opplyser NRK i en melding tirsdag morgen. 

Else Kåss Furuseth blir programleder og hun får med seg tidligere P3-profil Markus Neby som sidekick.

– Når jeg inviterer folk oppi sofaen, prøver jeg å tenke på det som å sette sammen en regjering! Man bør ha såpass mye til felles, at vi unngår at noen går. Men alle vet at det blir litt lite show uten et «wildcard». Det er her Markus Neby kommer inn. Med hjelp av hans gitarsoloer, frekke kommentarer og rause hjerte skal vi forhåpentligvis røske og knuffe litt på lørdagskvelden, om det er lov å si, sier Furuseth i meldinga.

– Jeg elsker Else og synes det er helt rått at jeg skal få jobbe med henne. Hun har vært gjest i P3morgen flere ganger. Da har jeg alltid tenkt at det hadde vært veldig gøy å gjøre mer med henne. Jeg kan faktisk gå så langt som å si at det er en drøm at det nå skjer. Det er ikke mange folk som nærmer seg 40 som jeg har drømt om å jobbe med, opplyser Neby i meldinga.

Prosjektleder i NRK, Thea C. Flinder, opplyser at hun er storfornøyd med det nye programlederparet:

– Else og Markus har en svært god kjemi. Vi har sterk tro på at de sammen kan tilby publikum en underholdende lørdagskveld. Else er varm, rask i replikken og vanvittig dyktig til å få det beste ut av alle hun prater med. I mine øyne er hun den perfekte programleder og et naturlig førstevalg til denne lørdagsflatenMarkus er et spennende humortalent som har god trening i å prate med folk etter seks år i P3morgen. Han har en musikalitet og kreativitet som vi tror vil tilføre mye til programmet, sier Flinder.

Til toppen