– Vi har et så bra fundament i bunnen her, så jeg har stor tro på dette, sier byråleder Lene Syvertsen Olsson.

Fjuz har blitt 100 prosent ansatteid

Byråleder Lene Syvertsen Olsson er nå hovedaksjonær i byrået.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

– Det er kjempegøy og jeg er veldig glad for denne muligheten, sier Olsson til KOM24.

Gjennom sitt familieselskap har hun kjøpt ut de tre eksterne eierne i Fjuz og blitt hovedaksjonær. Fjuz Holding AS har nå kontroll over 90 prosent av aksjene, mens de tilhørende 10 prosentene eies av rådgiver i Fjuz, Terje Hegh og hans Hegh Holdning.

– Terje fortsetter som før, og det betyr dermed at Fjuz har blitt 100 prosent ansatteid. Og det er jeg veldig takknemlig for, og jeg har stor tro på veien videre.

– Vi har et så bra fundament i bunnen her, så jeg har stor tro på dette, legger hun til.

Enda større ønske om å lykkes

Og det at alt eies av ansatte tror byrålederen vil ha stor effekt for fremdriften videre.

– Jeg tror det gjør noe med motivasjon og glede blant de ansatte. Og et enda større ønske om å lykkes. I tillegg vil vi ha enda kortere beslutningsveier, nå som Fjuz er heleid av ansatte.

Foreløpig byr ikke oppkjøpet på noen endringer internt i Fjuz, men Olssen utelukker ikke at ansatte kan bli partnere og medeiere.

– Det er for tidlig å si noe om akkurat nå. Men vi skal etter hvert se nærmere på strukturen om det kan være andre fornuftige løsninger for vår organisering.

Det er selskapene Grener AS, Klosterfoss AS og New Link AS, som har vært aksjonærer gjennom sju år. Og takket være disse var det mulig å gjennomføre utkjøpet fra Amedia tilbake i 2015.

– Vi har hatt et veldig godt samarbeid og de har vært fine medeiere som har bidratt mye for oss.

Powered by Labrador CMS