Erik Bonesvoll.
Erik Bonesvoll. (John Einar Sandvand)

FOLK

Erik Bonesvoll ny produktdirektør for Schibsteds redaksjonelle plattform

– Jeg gleder meg til å være med på å utvikle denne plattformen videre, sier Erik Bonesvoll.

Schibsted skriver tirsdag i en pressemelding at Erik Bonesvoll er ny produktdirektør for Schibsteds redaksjonelle plattform.

Bonesvoll er i dag teknologisjef for brukermarkedet i Schibsted, og startet i Schibsted som teknologisjef i Aftenposten i 2005, og har siden hatt en rekke lederroller i konsernet.

- Gjennom mange år i Schibsted har jeg opplevd hvor mye sterkere vi står når vi jobber sammen på tvers av mediehusene og lager felles løsninger på felles utfordringer. Den redaksjonelle plattformen - Core News Product -  er en pillar i dette samarbeidet, og et produkt hvor Schibsted er kommet lengre enn de aller fleste andre mediekonsern. Jeg gleder meg til å være med på å utvikle denne plattformen videre, sier Erik Bonesvill i pressemeldingen.

Laila Dahlen, Chief Product Officer i Schibsted News Media, kommenterer ansettelsen slik:

– Erik er en av våre mest erfarne ledere. Han kjenner mediehusene og deres behov svært godt, og har spilt en nøkkelrolle i arbeidet med å bygge en felles produkt og teknologiorganisasjon i Schibsted News Media.  Derfor er jeg glad for at han har sagt ja til å overta produktansvaret for den største plattformen vi utvikler sammen.

Bonesvoll vil i sin nye rolle bli en del av produktledergruppen i Schibsted News Media, står det i meldingen.

Konsernets redaksjonelle teknologiplattform kalles internt for Core News Product (CNP), og store deler av den er allerede i bruk i de ulike mediehusene.

Til toppen