I neste måned flytter Godt Sagt AS inn i nyoppussede lokaler i i gågata i Drammen; her representert ved den nye ledelsen. Fra venstre: Mellomlederne Jan-Erling Kristiansen(t.v.) og Eeva-Leena Muurman Holm, styreleder Ragnhild Larsen-Nyhus Haaning, mellomleder Hanne Bakken, daglig leder Erik Gabrielsen og mellomleder Janicke Langford.
I neste måned flytter Godt Sagt AS inn i nyoppussede lokaler i i gågata i Drammen; her representert ved den nye ledelsen. Fra venstre: Mellomlederne Jan-Erling Kristiansen(t.v.) og Eeva-Leena Muurman Holm, styreleder Ragnhild Larsen-Nyhus Haaning, mellomleder Hanne Bakken, daglig leder Erik Gabrielsen og mellomleder Janicke Langford. (Foto: Godt sagt )

Erik Gabrielsen blir ny daglig leder i Godt Sagt

Ragnhild Larsen-Nyhus Haaning gått inn som ny styreleder, skriver de i en pressemelding.

Ragnhild Larsen-Nyhus Haaning har gått inn som ny styreleder mens Erik Gabrielsen tar over som daglig leder etter Bjørnar Boldvik, skriver de i en pressemelding.

Byrået teller 47 ansatte, holder til i Drammen og er en sammenslåing av Godt Sagt, Siteman og filmselskapet Catapult film. Nå flytter de sammen, noe som gleder den ferske daglig lederen. 

– Vi gleder oss veldig til å flytte sammen. Samlokaliseringen midt i det største rådgiverstrøket i Drammen vil gi oss full effekt av fusjonen. Nå kan vi levere alt fra nettsider, foto, reklame, design og merkevarebygging via film og sosiale medier til kommunikasjonsplaner og mediestrategier fra ett og samme kommunikasjonshus, sier Gabrielsen i meldingen. 

Boldvik ønsket å gå tilbake til stillingen som kommunikasjonsrådgiver, ifølge meldingen. 

Den nye styrelederen i Godt Sagt AS, Ragnhild Larsen-Nyhus Haaning, er svært fornøyd med selskapets utvikling.

– I forbindelse med fusjon er ofte en av målsettingene stordriftsfordeler som resulterer i nedbemanning på grunn av overlappende stillinger. Godt Sagt har i stedet økt staben, tilrettelagt for et bredt tilbud til kundene og tjent penger i et fusjonsår. Og et driftsresultat på 2,9 millioner kroner i 2018 er absolutt akseptabelt, sier Larsen-Nyhus Haaning, sier hun i meldingen. 

Til toppen