Erik Trosby blir ny kommunikasjonsdirektør i XXL.
Erik Trosby blir ny kommunikasjonsdirektør i XXL. (Foto: XXL.)

FOLK

Erik Trosby blir kommunikasjons­direktør i XXL

XXL ansetter ny konserndirektør, HR-direktør og kommunikasjonsdirektør.

Etter en turbulent tid gjør XXL flere endring i organisasjonen, blant annet ansetter de Erik Trosby (39) som ny kommunikasjonsdirektør. Trosby kommer fra stillingen som PR- og kommunikasjonssjef i Volvo. Han har tidligere erfaring som kommunikasjonssjef for VM i skiskyting i 2016. 

– Å bli en del av XXL er noe jeg virkelig ser fram til. Sport og friluftsliv er veldig viktig for nordmenn og noe som virkelig engasjerer bredt i befolkningen. Det kjente jeg godt på kroppen under VM i skiskyting og det er noe jeg tipper XXL-gjengen gleder seg over hver dag. Det er det engasjementet som gjør denne jobben så interessant og spennende, og som skaper et veldig godt utgangspunkt når man jobber med kommunikasjon, sier Erik Trosby i en pressemelding. 

I tillegg gjør de følgende endringer: 

  • Kjersti Jamne starter i en nyopprettet stilling som konserndirektør med ansvar for alle selskapets kundeflater
  • Elise Langerød starter i en nyopprettet stilling som HR-direktør

– Vi har lovet å styrke oss kommersielt og på HR og kommunikasjon, og nå er vi stolte av å levere på det. Jeg gleder meg til å utvide XXL-laget med disse knallsterke signeringene. Dette gjør at vi kan bli enda bedre på å ivareta de viktigste ressursene vi har, nemlig de ansatte og kundene våre, sier administrerende direktør Pål Wibe i XXL.

Til toppen