Erik Vigander (48) er ansatt som ny kommunikasjonsdirektør i Helse Bergen.
Erik Vigander (48) er ansatt som ny kommunikasjonsdirektør i Helse Bergen. (Bilde: Kreftforeningen)

FOLK

Erik Vigander fra Kreftforeningen til Helse Bergen: 48-åringen ansatt som kommunikasjonsdirektør

Vigander kommer fra stillingen som pressesjef i Kreftforeningen,

Erik Vigander (48) er ansatt som ny kommunikasjonsdirektør i Helse Bergen, Haukeland universitetssykehus, opplyser foretaket på sine nettsider.

Erik Vigander (48) er ansatt som ny kommunikasjonsdirektør i Helse Bergen.
Erik Vigander (48) er ansatt som ny kommunikasjonsdirektør i Helse Bergen. Foto: Kreftforeningen

Etter 25 år på Østlandet synes han det blir godt å komme hjem til Bergen igjen. Og han har ikke helt fremmed på sykehuset han nå skal jobbe for, skriver han i pressemeldingen.

– Min første ordentlige jobb var helgevakt som portør på Haukeland, så det er godt å være tilbake. Det jeg har fått nå er verkelig drømmejobben. Jeg er stolt og glad, og går ydmykt til oppgaven. Det blir utrolig spennende og utfordrende å få lov til å bidra inn i dette kompetente fagmiljøet sier han.

Administrerende direktør Eivind Hansen ved Helse Bergen, Haukeland universitetssykehus er veldig glad for å få Vigander på plass:

– Vi har hatt en grundig prosess og er helt sikre på at vi får inn en god mann. Vigander har bred erfaring fra journalistikk og kommunikasjonsfeltet, han kjenner helseområdet godt, også har han solide lederegenskaper - som også er veldig viktig, sier Hansen.

Den nye kommunikasjonsdirektøren tiltrer i stillingen 1. oktober.

Til toppen