Rostvåg går inn i Good game.
Rostvåg går inn i Good game. (Foto: Good Game)

FOLK

Erling Rostvåg blir sjef i Good game: Skal løfte norsk e-sport

– Jeg har jo egentlig allerede hatt drømmejobben, men jeg gleder meg veldig til å ta fatt på nye oppgaver, sier Rostvåg i en pressemelding.

E-sportsselskapet Good Game står bak e-sportskonkurranser som Telialigaen, Altibox eSerien og Fortnite Fredagskos – og driver i tillegg Gamer.no.

Nå har de ansatt Erling Rostvåg som administrerende direktør. Han har vært liga- og turneringsansvarlig i Gamer.no siden 2016, og senere i moderselskapet Good Game. 

– Jeg har jo egentlig allerede hatt drømmejobben, men jeg gleder meg veldig til å ta fatt på nye oppgaver. Jeg ser fram til å løfte blikket og hjelpe Good Game, og norsk e-sport, til neste nivå, sier Rostvåg i en pressemelding. 

 Styreleder og gründer i Good Game, Harald Strømme, sier i den samme meldingen 

– Good Game mangedobler omsetningen i 2019, og har som mål å bygge norsk e-sport til internasjonal toppklasse. E-sport er verdens raskest voksende populærkulturelle fenomen, og Erling er skreddersydd for å lede dette spennende arbeidet videre i Norge, sier Strømme.

Grunnleggeren av Gamer.no, Tor-Steinar Tangedal, går inn i rollen som produktsjef og «Community Manager», står det i meldingen. 

 – Etter 17 år som gründer har jeg erfart at jeg trives aller best med å være direkte involvert der det skjer. Jeg gleder meg virkelig til å jobbe enda tettere med å bygge opp og stimulere det norske e-sportsmiljøet. Vi har kommet langt, men det er et stort forbedringspotensial, sier Tangedal. 

Til toppen