Kommersiell direktør Kjell Martin Nerstad (t.h.) ønsker Esten Placht velkommen til E24.
Kommersiell direktør Kjell Martin Nerstad (t.h.) ønsker Esten Placht velkommen til E24. (Foto: E24)

FOLK

Esten Placht forlater TU Media - blir ny kommersiell produktsjef i E24+ og Dine Penger

– Det blir veldig spennende å få være med å påvirke og forme morgendagens brukerbetalte produkter, sier Placht i en pressemelding.

I dag ble det klart at Esten Placht forlater TU Media, og blir ny kommersiell produktsjef for brukerbetalte inntekter/abonnementsinntekter i E24 Dine Penger, ifølge en pressemelding. 

– Det blir veldig spennende å få være med å påvirke og forme morgendagens brukerbetalte produkter. Jeg ser fram til å fortsette arbeidet som allerede er gjort, og gjøre de gode produktene til en enda viktigere inntektskilde for mediehuset, sier Placht i pressemeldingen. 

Placht omtaler det som en ære å få være med på å utvikle brukerbetalingen i selskapet videre. 

– Og så blir det en ære å få jobbe sammen med og utvikle produkter basert på det som lages av Norges beste og mest erfarne journalister innen næringsliv, finans og personlig økonomi, sier han. 

 

– Meget fornøyde

Kommersiell direktør Kjell Martin Nerstad i E24 Dine Penger sier dette om å få Placht med på laget:
 
– Vi er meget fornøyde med at Esten velger å begynne hos oss. Det er ikke mange som har den relevante erfaringen som det Esten har når det kommer til å lykkes med brukerbetaling digitalt i litt mer nisjete publikasjoner. Veksten som TU har hatt på dette området de siste årene er imponerende, så det å få Esten på plass i E24 blir bra, sier han i meldingen. 
 
Mediehusets ferske publisher Gard L. Michalsen ser også fram til at Placht skal begynne: 
 
– Vi har store ambisjoner for både E24 og Dine Penger. Dine Penger er en etablert merkevare som har stort potensiale for vekst. Med E24+ kommer vi sent inn i markedet for brukerbetaling, men det betyr også at vi kan lære av alle som har gått før oss - både når det gjelder journalistikk, produkt, betaling og markedsføring. Og med Estens ferske erfaring har vi fått den perfekte kandidaten med på laget, sier han i meldingen. 
 
  • For ordens skyld: Teknisk Ukeblad Media AS er på eiersiden i Medier24 og Gard L. Michalsen er tidligere redaktør og daglig leder i Medier24 
Til toppen