Sindre Heyerdahl blir ny pressesjef i Storebrand. Her sammen med kommunikasjonsdirektør Vibeke Hansen (venstre) og konserndirektør Karin Greve-Isdahl.
Sindre Heyerdahl blir ny pressesjef i Storebrand. Her sammen med kommunikasjonsdirektør Vibeke Hansen (venstre) og konserndirektør Karin Greve-Isdahl. (Foto: Storebrand)

FOLK

Etter 11 år som økonomi­journalist forlater Sindre Heyerdahl (38) NRK. Nå blir han ny pressesjef i Storebrand

- Etter 11 utviklende og flotte år som økonomijournalist, ser jeg nå frem til å bidra i et av norsk næringslivs mest nyskapende kommunikasjonsteam, sier han.

Sindre Heyerdahl (38) er ansatt som ny pressesjef i Storebrand, og blir sentral i arbeidet med å styrke selskapets posisjon blant spare- og pensjonskunder i privatmarkedet.

Det opplyser selskapet i en melding.

Heyerdahl kommer fra stillingen som reporter i NRKs økonomi- og politikkredaksjon, hvor han har dekket næringsliv, makroøkonomi, finans og politikk.

Han har også vært finansjournalist i E24 og konsulent i skatteetaten. Heyerdahl vil rapportere til kommunikasjonsdirektør Vibeke Hansen.

- Sindre har en sjelden god evne til å formidle komplekse budskap om finans og økonomi på en enkel og engasjerende måte. Vi snakket med mange veldig sterke kandidater til denne rollen, men var likevel ikke i tvil om at Sindre måtte bli vår nye pressesjef, sier Vibeke Hansen i meldinga.

Heyerdahl forteller at han synes Storebrand fremsto som den «perfekte matchen»:

 - Jeg gleder meg til å samarbeide med og lære av så mange flinke folk innen formidling, pensjon, forvaltning, bank og forsikring. Etter 11 utviklende og flotte år som økonomijournalist, ser jeg nå frem til å bidra i et av norsk næringslivs mest nyskapende kommunikasjonsteam. Vi har mange historier å fortelle, sier han.

Heyerdahl har en master i statsvitenskap fra Universitetet i Oslo og Universität Konstanz, Tyskland, og har også bakgrunn fra ungdoms- og studentpolitikk.

Han begynner i stillingen som pressesjef i Storebrand 1. september.

Til toppen