JONAS TJERSLAND blir advokatfullmektig i Hammervoll Pind.
JONAS TJERSLAND blir advokatfullmektig i Hammervoll Pind. (Foto: Ole Walter Jacobsen / Hammervoll Pind)

FOLK

Etter 12 år i VG skal Jonas Tjersland bruke sin ferske juridikum. Blir advokatfullmektig i Hammervoll Pind

Tidligere nyhetsleder og journalist blir jurist på heltid.

Jonas Tjersland (35), tidligere nyhetsleder og journalist i samfunnsavdelingen i VG, er ansatt som advokatfullmektig i Hammervoll Pind. I en pressemelding omtaler selskapet seg selv som «et av Norges ledende advokatfirma innen eiendomsbransjen»

- Tjersland tilfører oss en unik bakgrunn med sine 12 år i Norges største mediehus. Aldri har mediebildet vært mer krevende og for oss vil det være en styrke både for ansatte og kunder og få hans kompetanse inn i firmaet, sier managing partner Anders Pind i Hammervoll Pind.

Og beskriver rekrutteringen slik:

- Vi jakter som regel på advokater som har jobbet noen år etter endt utdannelse og har erfaring innen våre fagområder, men da vi fikk tips om at en av de dyktigste journalistene i VG var på vei bort fra Akersgata med en jussutdannelse i PC-vesken, var ikke veien lang til en øl på Lorry og påfølgende arbeidskontrakt.

Har tatt juss ved siden av jobben

Ifølge meldingen har Jonas Tjersland vært SKUP-nominert flere ganger og har bred erfaring som nyhetsleder og reporter i VGs samfunnsavdeling.

De siste fem årene har Tjersland ved siden av fulltidsjobben, tatt mastergrad i juss ved Universitetet i Oslo.

Selv sier den påtroppende advokatfullmektigen dette:

- Det har vært 12 fantastiske år i VG og jeg opplevde at arbeidet med jusstudiene ga meg en helt annen dybdeforståelse som journalist. Nå gleder jeg meg til å ta del i det forretningslivet vi har dekket fra Akersgata.

- Hammervoll Pind er ekstremt dyktige på det forretningsjuridiske området, og jeg liker deres tydelige spissing mot eiendom og shipping. Som journalist jobber man ganske bredt og skal dekke over mange bransjer, nå gleder jeg meg til å spesialisere meg mer, sier Tjersland.

Til toppen