Lasse Jangås (i midten) forlater Nordlys. Her sammen med kollegene Øystein Barth-Heyerdahl (t.v.) og Skjalg Fjellheim (t.h.). Bildet er fra høsten 2015.
Lasse Jangås (i midten) forlater Nordlys. Her sammen med kollegene Øystein Barth-Heyerdahl (t.v.) og Skjalg Fjellheim (t.h.). Bildet er fra høsten 2015. (Bilde: Nordlys)

FOLK

Etter 25 år i Nordlys slutter Lasse Jangås. Blir kommunikasjonssjef for nordnorsk opera og symfoni

- Kunne ikke la sjansen gå fra meg, sier han.

50-åringen Lasse Jangås har jobbet i Nordlys halve livet, men nå slutter han for å bli kommunikasjonssjef i Nordnorsk Opera og Symfoniorkester (NOSO). 

Det melder avisa han nå forlater

- Jeg føler at jeg har jobbet med kommunikasjon i 25 år i Nordlys. Jeg har jobbet med folk lokalt, regionalt og nasjonalt. Når jeg nå fikk sjansen til å gjøre det samme med NOSO, så kunne jeg ikke la den gå fra meg, sier Jangås.

- Jeg har hatt 25 veldig gode år i Nordlys. Men når det dukket opp en slik fantastisk sjanse, så følte jeg tidspunktet var perfekt til å ta dette steget, sier han videre. 

Jangås forlater posten som samfunnsredaktør, og har vært en meget profilert stemme i flere debatter - blant annet om flyktninger og om OL-kampen. 

 

Til toppen