Byavisa Fredrikstad og Byavisa Sarpsborg legges ned. Fra venstre: Redaktørene Tom Helgesen og Ole Christian Foss. Bilde gjengitt med tillatelse.
Byavisa Fredrikstad og Byavisa Sarpsborg legges ned. Fra venstre: Redaktørene Tom Helgesen og Ole Christian Foss. Bilde gjengitt med tillatelse. (Bilde: Privat)

Etter fem år er det slutt for Byavisa Fredrikstad og Byavisa Sarpsborg. Nå har eierne meldt oppbud

Etter fem år med gratisaviser på papir, er det slutt for Byavisa Fredrikstad og Byavisa Sarpsborg, skriver Fredriksstad Blad.

Det er redaktørene selv som gikk ut på Facebook og meldte om nyheten, som ble sitert av Fredriksstad Blad:

«Fra å ha vært redaktører uten redaksjon, er Ole Christian Foss (Byavisa Fredrikstad) og jeg (Byavisa Sarpsborg) nå blitt redaktører uten avis.  Eierne har meldt oppbud, og dørene er stengt. Da er det på tide å åpne noen nye», skrev Tom Helgesen. 

I fem år har byavisene blitt levert i postkassen, men nå er det slutt. Forrige uke fikk de beskjed fra eierne om at det er meldt oppbud, skriver avisa.

 

– Vi merket at dette ikke ville funke da vi gikk ned til færre utgaver, fra ukesavis til cirka hver 14. dag. Da skjønte vi at vi forsvant litt ut av hverdagen for folk. Det var litt sårt, men pilene pekte jo den veien de gjorde, forteller Ole Christian Foss i Byavisa Fredrikstad til Fredriksstad Blad.

Til toppen