Mano Rashidi, Country Manager i United Screens Norge.
Mano Rashidi, Country Manager i United Screens Norge.

Europeisk mediegigant kjøper Youtube-nettverket United Screens

- Det aller mest spennende med dette er at vi skal fortsette å gjøre nøyaktig det samme: Forandre medielandskapet, sier norgessjef Mano Rashidi.

RTL Group har kjøpt det nordiske Youtube-nettverket United Screens, opplyser sistnevnte selskap i en melding mandag. RTL er et av Europas største medieselskaper, og eies av Bertelsmann. 

Oppkjøpet kommer til å gi oss i United Screens ytterligere ressurser til å vokse, utvikle våre produkter og tjenester enda raskere, og muligheten til å utvide vår nettverk sammen med våre kreatører, partnere og kunder, heter det i meldingen. 

Mano Rashidi tok over som Country Manager for United Screens i Norge i fjor. Han sier dette om overtakelsen: 

- Det aller mest spennende med detta er at vi kommer til fortsette å gjøre nøyaktig det vi har gjort de seneste årene: Nemlig å fortsette å forandre medielandskapet.

- Det betyr at vi er med å forandre premissene for hvordan kreatører og annonsører jobber sammen når det kommer til online video og utnytter de mulighetene som finnes, sier Rashidi. 

RTL Group er ledende i Europa på både TV, innhold og digitale medier. United Screen er til stede i det nordiske markedet.

- Vi på United Screens kommer til å fortsette å jobbe som et selvstendig selskap, hvilket innebærer at vår daglige virksomhet fortsetter som før, sier Rashidi. 

Til toppen