Eurosport har sikret seg rettighetene til begge Odds kamper i tredje kvalifiseringsrunde til Europa League. Her spiller odd mot Odd  mot FCVaduz tidligere i år.
Eurosport har sikret seg rettighetene til begge Odds kamper i tredje kvalifiseringsrunde til Europa League. Her spiller odd mot Odd mot FCVaduz tidligere i år. (Bilde: Bendiksby, Terje)

Eurosport har sikret seg rettighetene til begge Odds kamper i tredje kvalifiseringsrunde til Europa League

Kampene spilles mot Dinamo Zagreb, og første oppgjøret sendes på Eurosport Norge allerede torsdag 27. juli.

 
Discovery Networks Norway. Eirik Koren.
Discovery Networks Norway. Eirik Koren. Foto: Anita Arntzen

Det opplyser Eirik Koren som er sportssjef i Eurosport og Discovery Networks i en pressemelding.

– Dinamo Zagreb er et lag mange har et forhold til, og Maksimir Stadion er rett og slett en heksegryte av en annen verden. Dette er to kamper vi virkelig gleder oss til å sende, og det blir gøy å følge Odd inn i det vi håper blir en plass i høstens Europa League. Vi sitter på rettighetene til både Eliteserien og Europa League, så det skulle bare mangle om ikke vi var interessert i disse kampene, sier Koren. 

Håpet om et nytt Europa-eventyr lever fortsatt for Odd. Med seier over to kamper mot Dinamo Zagreb gjenstår kun en play off-kamp før en plass i gruppespillet i Europa League er et faktum, skriver de i meldinga.

Dinamo Zagreb – Odd sendes fra kl. 20.40, mens returoppgjøret en uke senere på Skagerak Arena sendes fra kl. 18.15.

Begge kampene går på Eurosport Norge og vil kommenteres av Asbjørn Myhre og Kjetil Rekdal. Jonas Bergh-Johnsen er reporter i Skien.

Til toppen