Eva Rolland Korshamn går inn som ny daglig leder i Monster Entertainment
Eva Rolland Korshamn går inn som ny daglig leder i Monster Entertainment (Foto: Monster)

FOLK

Eva Rolland Korshamn ny daglig leder i Monster Entertainment. Overtar jobben etter Jan Egil Ådland

- Det er både utfordrende og veldig inspirerende å tre inn som daglig leder i Norges største produksjonsselskap, sier hun.

Nylig ble det kjent at Jan Egil Ådland forlater Monster for å bli eksternredaktør i NRK. Nå er det klart at det blir Rolland Korshamn overtar jobben.

- Vi har mange spennende prosjekt på gang i Monster og jeg har et veldig stort hjerte for alle dyktige kollegaer her. Jeg kan ikke tenke meg en bedre arbeidsplass, sier Eva Rolland Korshamn i en melding.

Korshamn har lang fartstid i selskapet. Hun har gjennom sine 15 år i Monster fått bred erfaring fra programutvikling og produksjon.

Rolland Korshamn har vært med på å utvikle store merkevarer som blant annet Skal vi danse, Idol, Stjernekamp, Datoen, En kveld hos Kloppen, Gåten Orderud og Gullruten, opplyser de i meldingen.

Den nye daglige lederen har de siste årene vært en del av ledergruppen i Monster med et særlig fokus på strategi og innovasjon rettet mot en ny mediehverdag.

Det i en ledergruppe bestående av nå fem kvinner og to menn:

  • Ingvild Daae, adm. dir Monster AS
  • Marit Hansen-Tangen, CFO  Nent studios Norge
  • Eva Rolland Korshamn, daglig leder Monster Entertainment
  • Sandra Hafsahl, utviklingssjef i Monster Entertainment
  • Vibecke Rolland, kreativ Leder i Monster Entertainment
  • Bård Fjulsrud, kreativ Leder Monster Scripted
  • Håkon Briseid, daglig leder Monster Scripted

 

«Hvite menn som pusher 50»

Norges største produksjonsselskap har rekruttert internt når de nå har funnet sin nye daglige leder. Det betyr nok en kvinne ved roret i Monster.

- Vi har mange flinke folk i Monster, både menn og kvinner. Eva var et naturlig førstevalg, først og fremst i kraft av sine egenskaper og kunnskap både om bransjen og Monster, sier administrerende direktør i Monster, Ingvild Daae i meldinga.

- At Monster har blitt et kvinnetungt selskap ser jeg bare på som en positiv motvekt til resten av bransjen. Det er mange “hvite menn som pusher 50” i vår bransje. Fint hvis vi kan være noe annet, sier Daae, som presiserer at kjønn aldri kan trumfe kompetanse.

Eva Rolland Korshamn går inn i sin nye rolle i Monster Entertainment i løpet av oktober. 

Til toppen