Eyvind Hellstrøm skal forsøke å gjøre Truls Svendsen til en mesterkokk.
Eyvind Hellstrøm skal forsøke å gjøre Truls Svendsen til en mesterkokk. (Bilde: TV 2 / Plan B)

Eyvind Hellstrøm til TV 2 for å danne radarpar med en litt blidere kar: Skal gjøre Truls Svendsen til mesterkokk

TV 2 knabber et av TV3s sterkeste navn - og gir han karrierens kanskje vanskeligste utfordring?

Mesterkokk Eyvind Hellstrøm melder overgang til TV 2: I «Truls à la Hellstrøm» kan seerne høsten 2017 følge Truls Svendsen på en kulinarisk dannelsesreise med mesterkokken.

Hellstrøm har blitt kjent for å gjøre gråstein til gull på restauranter over hele landet, men denne utfordringen kan bli vel så stor:

Å gjøre den blide nordlendingen til en mesterkokk.

- Dette er en reise for å møte kunnskap og urokkelighet. Det dreier seg ikke bare om gode måltider, men mer om hvordan de blir til på veien. Denne reisen har jeg holdt på med siden jeg var 16 år, og når vi legger ut på den igjen er det en barnslig begeistring om å fortelle Truls og seerne hvor fantastisk det er å krydre livet sitt med gode måltider, sier Hellstrøm i en melding fra TV-kanalen.

 

Trodde det skulle bli enkelt...

TV-profilen og skuespilleren Truls Svendsen følger opp:

- Dette er virkelig et drømmeprogram for meg! Jeg elsker god mat og drikke, og nå skal Eyvind gjøre meg til en mesterkokk.

- Det vil si, jeg trodde det skulle bli et drømmeprogram, men Eyvind har allerede vist at mat er seriøse greier, dette prosjektet er fullt alvor. Han er jo litt streng, så det blir beinhard jobbing, og ikke bare å reise rundt å kose seg, sier nordlendingen.

Han er nøktern optimist:

- I utgangspunktet følte jeg at jeg er helt grei på kjøkkenet, men etter å ha møtt Eyvind så skjønner jeg at jeg ikke er det, og at jeg har sinnsykt mye å lære.

- For meg kan dette bare gå oppover, men jeg skjønner at jeg muligens kan ødelegge det gode ryktet Eyvind har brukt år på å bygge opp...

 

Glad programdirektør Nakken

Hellstrøm melder dermed overgang fra TV3, og sier det har vært en fantastisk reise over åtte år. Nå får han muligheten til å gjennomføre et annet programkonsept, sier mesterkokken.

Programdirektør Jarle Nakken i TV 2 er naturlig nok fornøyd med signeringen:

- Vi er stolte og glade for at Eyvind Hellstrøm fra og med nå er en av TV 2s programlederprofiler. Nå skal Eyvind ut på nye eventyr, og møter kanskje den vanskeligste oppgaven noen gang når målet er å se om det er mulig å løfte Truls opp på Eyvinds eget nivå hva gjelder kulinariske evner.

- Eyvind Hellstrøm er i tillegg til å være i verdenseliten når det kommer til gastronomi, også en markant TV-personlighet og forfatter. Vi ser frem til å arbeide med Eyvind på flere prosjekter i tiden som kommer hos oss, og ønsker ham hjertelig velkommen til kanalen, sier Nakken.

 

Til toppen