MØTTE FACEBOOK: Nettavisens nyhetsredaktør Erik Stephansen var med på Facebooks nordiske «media tour» i Dublin før jul 2015. Her i samtale med Julie de Bailliencourt, Safety and Policy Manager. Medier24 var for ordens skyld med på den samme turen.
MØTTE FACEBOOK: Nettavisens nyhetsredaktør Erik Stephansen var med på Facebooks nordiske «media tour» i Dublin før jul 2015. Her i samtale med Julie de Bailliencourt, Safety and Policy Manager. Medier24 var for ordens skyld med på den samme turen. (Arkivfoto: Gard L. Michalsen)

Facebook har avlyst planlagt møte i California med Nettavisens nyhetsredaktør

- Vanskelig å ikke se det i sammenheng med det høye konfliktnivået, sier Erik Stephansen.

Nettavisens nyhetsredaktør Erik Stephansen skal neste uke til California, og på plakaten stod blant annet et møte med Facebook.

Blant temaene skulle være videre utvikling av Instant Articles, som Nettavisen er blant de ivrigste brukerne av i Norge.

Men nå har Facebook avlyst det planlagte møtet.

Det skriver Nettavisen selv fredag.

- Facebook oppgir praktiske årsaker til avlysningen, men det er vanskelig å ikke se det i sammenheng med det høye konfliktnivået mellom Facebook og norske redaktører, sier nyhetsredaktør Erik Stephansen til egen avis.

- Jeg håper Facebook kommer på bedre tanker. Jeg tror det er klokere å snakke med oss, og jeg reiser til San Francisco uansett. Jeg skal også besøke andre der, så min avtalebok er fremdeles åpen.

LES FLERE saker fra denne uka: 

Til toppen