Tariq Arshad (f.v.) Faten Mahdi Al-Hussaini og Hoda Abo Joaila er programledere i talkshowet «Chattes»

Faten Al-Hussaini er klar for nytt talkshow på P3: Nå kommer «Chattes»

– Vi kommer blant annet til å ta opp temaet sex og kropp. Og ja, vi kommer helt klart til å snakke om joumfruhinna, lover programleder Faten Mahdi Al-Hussaini i meldingen.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Tariq Arshad, Faten Mahdi Al-Hussaini og Hoda Abo Joaila er programledere i det nye P3-talkshowet «Chattes», skriver NRK i en pressemelding. 

De beskriver programmet som «et ungt, ærlig og uhøytidelig talkshow hvor unge gjester diskuterer tabubelagte og universelle påstander som ungdom er opptatt av».

– Vi kommer blant annet til å ta opp temaet sex og kropp. Og ja, vi kommer helt klart til å snakke om joumfruhinna, lover programleder Faten Mahdi Al-Hussaini i meldingen. 

Hun har tidligere vært programleder for «Faten tar valget» opp mot valget i 2017, og i «Faten tar praten» hvor hun snakket om og med jenter med hijab.

Al-Hussaini har irakiske foreldre og er oppvokst i Oslo. Denne gangen tar hun med seg to venner inn i studio som medprogramledere.

NRK skriver: 

«Hoda Abo Joaila er 21 og er en nær venninne av Faten. Foreldrene er fra Irak, og Hoda er vokst opp i Oslo. Hun jobber til daglig på H&M, er interessert i mote, er samfunnsengasjert».

«Tariq Arshad er 25, og ble venn med Faten på videregående. Han har pakistansk familie, er vokst opp i Oslo og elsker å trene og reise. Han jobber i kriminalomsorgen med ungdom, med særlig fokus på negativ sosial kontroll».

Ifølge pressemeldingen kan seerne også være med på å styre programmet underveis gjennom å kommentere eller stille spørsmål på instagramkontoen @chattes_p3, på NRK P3s Facebook-konto eller på p3.no/chattes.

– Nå vil vi gi mikrofonen til de som vokser opp nå og gi dem et rom der de kan si hva de tenker uten å være redde for å si det de mener, sier hun i meldingen. 

Fem søndager framover blir temaene: 

  • Likestilling – Søndag 26. januar
  • Rasisme – Søndag 2. februar
  • Sex – Søndag 9. februar
  • Psykisk helse – Søndag 16. februar
  • Homofili – Søndag 23. februar
Powered by Labrador CMS