Kari Vartdal Riise
Kari Vartdal Riise (Foto: DNB Nyheter)

FOLK

Finansjournalist Kari Vartdal Riise forlater Dagens Næringsliv - går til jobb i DNB Nyheter

- Jeg er glad for å ha blitt invitert inn i Norges mest spennende og nyskapende kommunikasjonsmiljø, sier Kari Vartdal Riise

Kari Vartdal Riise har jobbet i Dagens Næringsliv de siste 14 årene, der hun blant annet har dekket makro, finans og politikk. Nå begynner hun som innholdsprodusent i DNB nyheter. 

- Jeg er glad for å ha blitt invitert inn i Norges mest spennende og nyskapende kommunikasjonsmiljø, og ønsker å bidra til at innholdet på DNB Nyheter blir enda mer aktuelt, lærerikt og inspirerende for leserne, sier Riise i pressemeldingen. 

Hun ser frem til å kunne hjelpe flere til å forstå økonomi. 

- Jeg ser frem til å hjelpe folk å forstå mer om økonomi, og vil gjerne at flere skal få se hvor mye det kan være å hente på å spare smart, sier Riise i pressemeldingen. 

Ansvarlig redaktør i DNB Nyheter, Even Westerveld, er svært fornøyd med nyansettelsen. 

- Det er stor interesse for godt innhold om økonomi og næringsliv, og vi har gledet oss masse til å få Kari på laget. Hun har tung journalistisk kompetanse og forstår finansmarkedet godt. Kari skal primært dekke temaer som sparing, investering, børs og makro. Å gjøre disse tingene forståelig for folk er utrolig viktig, i en tid der vi alle må ta mye mer ansvar for egen sparing og pensjon, sier ansvarlig redaktør i DNB Nyheter, Even Westerveld i meldingen. 

DNB Nyheter ble lansert for rundt et halvt år siden, og er DNB sin egen form for nettavis om økonomi.

Til toppen