OSLO  20131014.
Høyre-leder og påtroppende statsminister Erna Solberg sammen med kommunikasjonssjef Sigbjørn Aanes (t.h) under pressekonferanse i Vandrehallen på Stortinget.
Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
OSLO 20131014. Høyre-leder og påtroppende statsminister Erna Solberg sammen med kommunikasjonssjef Sigbjørn Aanes (t.h) under pressekonferanse i Vandrehallen på Stortinget. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix (Bilde: Kallestad, Gorm)

First House-partner Sigbjørn Aanes tar ut ferie for å hjelpe kameraten Tor Mikkel Wara

Det har også First House-partner og tidligere rådgiver for Siv Jensen, Ole Berget,  gjort, ifølge DN.

De to First House-partnerne og tidligere rådgiverne for henholdsvis Erna Solberg og Siv Jensen, Sigbjørn Aanes og Ole Berget, har tatt ut ferie for å hjelpe sin venn, Tor Mikkel Wara, gjennom en krevende tid framover, skriver Dagens Næringsliv. 

– De er gode venner og har tatt ut ferie for å være sammen med en venn. Det er selvfølgelig da ingen som faktureres, sier administrerende direktør i First House, Per Høiby til Dagens Næringsliv. 

Torsdag kveld blir Tor Mikkel Waras samboer siktet, i forbindelse med en brann i parets bil, samtidig som hun har gitt uttrykk for at det er noen andre som står bak. Wara har fått innvilget permisjon fra jobben som justisminister inntil videre. 

På spørsmål fra DN om Høiby ser på dette som problematisk, svarer Høiby at han forstår at man stiller det spørsmålet. 

– Jeg kan forstå at folk kan stille spørsmål ved det, men jeg tror også at folk skjønner at når noen er i en krevende situasjon, stiller venner opp, sier Høiby til DN.

Til toppen