Tone Angell Jensen er innvalgt i SKUP-styret. Her fra et møte i PFU.
Tone Angell Jensen er innvalgt i SKUP-styret. Her fra et møte i PFU. (Arkivfoto: Gard L. Michalsen)

Flere endringer i SKUP-juryen. Her er det nye laget som skal dele ut bransjens gjeveste journalistpris

– Nå ser vi frem til at metoderapportene for 2016 kan strømme inn, sier styreleder Jan Gunnar Furuly.

SKUP-styret har valgt Tone Jensen og Asbjørn Olsen til nye medlemmer av SKUP-juryen etter at Tove Knutsen og Guri Hjeltnes har gitt beskjed om at de ønsker å forlate juryen etter mange års innsats.

Det opplyser SKUP på sine nettsider.

– Det er strålende at to så kvalifiserte kandidater med en gang takket ja til å bli med på denne tunge og viktige juryjobben, opplyser styreleder Jan Gunnar Furuly på nettsidene.

– Nå ser vi frem til at metoderapportene for 2016 kan strømme inn, slik at SKUP-juryen kan ta fatt på sitt arbeid i slutten av januar. Vi er også takknemlige for den langvarige arbeidsinnsatsen Guri Hjeltnes og Tove Knutsen har nedlagt for å dele ut SKUP-prisen, fortsetter han.

SKUP opplyser at de nye jurymedlemmene har bred journalistisk kompetanse. Jensen er i dag kommentator i Nordlys og gikk nylig av som medlem i Pressens faglige utvalg (PFU). Asbjørn Olsen jobber i dag i TV 2, noe han har gjort siden 1997.

Øvrige medlemmer av komiteen er Trond Sundnes fra Dagens Næringsliv, Vibeke Haug fra NRK, Linn Kongsli Hillestad fra Dagbladet og Bjørn Sæbø fra Rogalands Avis.

SKUP-konferansen i 2017 arrangeres mellom 31. mars til 2. april i Tønsberg. Fristen for å sende inn metoderapporter er 16. januar, opplyser SKUP på sine nettsider.

Til toppen