CHRISTOPHER SJUVE til Aller Media.
CHRISTOPHER SJUVE til Aller Media.

Forfatter og programleder Christopher Sjuve blir matredaktør i Aller Media

Den profilerte kokebokforfatteren og tv-personligheten til ny jobb i mediehuset.

I forbindelse med at Aller Media styrker satsingen på mat, har Christopher Sjuve takket ja til jobben som matredaktør.

Dagbladet.no er den sentrale merkevaren i den digitale satsningen, men Sjuve blir også involvert i flere av konsernets merkevarer, heter det i en pressemelding fra mediehuset.

Sjuve sier selv:

- Å være med på satsingen til Aller, ser jeg på som en fantastisk mulighet. Det føles friskt og godt. Mest av alt ser jeg fram til å gjøre store digitale byks i en organisasjon som nå er i en unik posisjon. Jeg fikk veldig raskt følelsen av at det skal trøkkes til. Og på et slikt sted har jeg det som plommen i egget.

Christopher Sjuve kan vise til en lang og mangfoldig bakgrunn som matjournalist, kokebokforfatter og TV-personlighet. Han har hatt Sjuves KjøkkenVGTV, vært kokk på NRK Sommeråpent og lagde egen TV-serie om mat og lukt (Nesevis) for samme kanal i 2012.

Han var programleder sammen med Bent Stiansen for matprogrammet Fingrene av Fatet høsten 2014.

De siste åtte årene har Sjuve vært ansvarlig for mat digitalt i Egmont med spesielt fokus på søkemotoroptimalisering og database.

- Christopher er like god foran som bak grytene. Sammen med resten av redaksjonen skal han bidra til at vårt matunivers blir førstevalget til de 2,8 millionene kunder Aller Media allerede har et forhold til, sier ansvarlig redaktør Ingrid Skogrand.

- Vi er superfornøyd med å ha fått Christopher på laget!
Leder for Aller Medias nye matavdeling er Lars O. Gulbrandsen, som i en årrekke har hatt mat som spesialområde i konsernet.

Til toppen