Deler av teamet bak Foto.no (Foto: Foto.no)
Deler av teamet bak Foto.no (Foto: Foto.no)

Foto.no satser stort: Får ny redaktør, nytt design og slår til med egen nettbutikk

Den 20 år gamle nettavisen vil utvikle den redaksjonelle profilen. Går også sammen med gründerne av FotoVideo for en kommersiell satsing.

«Vi er stolte over å ha bygget Norges beste nettsted for fotoentusiaster gjennom over 20 år. Vi har lenge sett etter en mulighet til å utvikle foto.no videre, og føler nå at tiden er inne for å ta neste steg».

Slik avslører staben i Foto.no den videre satsingen, der de også avslører å ha en egen butikk i barcode i Oslo, egen nettbutikk og ny redasksjonell satsing. Den nye versjonen av nettavisen er fremdeles i oppstartsfasen og alt er ennå ikke 100% på plass, men:

Allerede 1. januar starter Erik Faarlund som redaktør. Faarlund har i flere år jobbet som redaktør for fotonettstedet Akam.no og Fotomagasinet.no.

Nettsiden Foto.no ble grunnlagt 25. juni 1996 av fotograf CF Wesenberg og eies av Foto Dot no AS. Selskapet står oppført med null ansatte og har gått i minus de tre siste årene.

Nå varsler Foto.no at de blir et team bestående av daglig leder Roar Sandvik, Fabian Falch Larsen, David A Bruun-Lie, Elin Tuv Sandvik, Otto Motzke, Thomas Reisæter, Morten Wessel Nybrott, Andreas Helgesen, Erik Faarlund, Gabriel Malka, Reidar Sneisen og Siamak Pakzamir.

Les mer om satsingen på Foto.no

Til toppen