FOLK

Fra Tanta til Klassekampen: Ole Magnus Rapp blir avisas mann på det nye Tromsø-kontoret

- Veldig glad for å få han med på laget, sier redaktør Bjørgulv Braanen.

Ole Magnus Rapp er ansatt som journalist på Klassekampens nye Tromsø-kontor. 

Ole Magnus Rapp har lang erfaring fra nordnorsk presse.
Ole Magnus Rapp har lang erfaring fra nordnorsk presse. Bilde: unknown

- Rapp er en usedvanlig erfaren reporter, som helt siden 1993 har vært knytta til Aftenposten som avisas korrespondent i Nord-Norge. Han har også vært journalist, lokalkontorleder og nyhetsredaktør i Finnmark Dagblad, i tillegg til å ha jobbet for Nordlys og Svalbardposten, skriver avisa om den nye stemmen fra nord.  

Med ansettelsen av Rapp, oppretter Klassekampen for første gang kontor i Tromsø.

- Herfra skal han bidra til økt nasjonal oppmerksomhet om utviklinga i Nord-Norge og i nordområdene. Han vil få et særlig ansvar for stoffområder som klima, fiskeri, petroleumsvirksomhet, forskning, sikkerhets- og nordområdepolitikk. Håpet er at Klassekampens lesere i større grad skal få få møte nordnorske mennesker og samfunn i våre spalter, heter det videre.  

- Vi er veldig glad for å få med Ole Magnus Rapp på laget. Han er en svært erfaren reporter med bred kunnskap om en rekke nordnorske stoffområder. Han har også planer om å reise en god del i hele landsdelen. Vi gleder oss, sier ansvarlig redaktør Bjørgulv Braanen i Klassekampen.

Samtidig som Tromsø-kontoret nå er besatt, planlegger avisa et lignende kontor i Bergen. Fra før har avisa kontor i Trondheim. 

 

Til toppen