Ny jobb for Ole André Skarbøvik.
Ny jobb for Ole André Skarbøvik. (Bilde: RiksTV)

FOLK

Fra tele til TV: Ole André Skarbøvik blir ny kommersiell direktør i RiksTV

Kommer fra stilling som markedsdirektør i Telia og det store skiftet fra Netcom. Nå får an ansvar for å rigge TV-selskapets produkter i en tid med ny teknologi og nye seervaner.

- Ole André vil ha ansvar for utviklingen av RiksTVs merkevare, kundekommunikasjon, samt salg mot eksisterende og nye kunder, sier RiksTVs administrerende direktør Jérôme Franck-Sætervoll i en melding fra selskapet. 

- Skarbøvik har jobbet med flere av Norges største og sterkeste merkevarer, og vi er svært takknemlige for at han takket ja til å jobbe hos RiksTV, legger han til. 

Som markedsdirektør i Telia jobbet Skarbøvik blant annet med rebrandingen fra NetCom til Telia, og var med på å styrke selskapets markedsposisjon over flere år. 

- Jeg er utrolig stolt over de resultatene som jeg sammen med kolleger i Telia har oppnådd de siste årene. Men når denne muligheten nå dukket opp, var den rett og slett for spennende til å la passere, sier Skarbøvik selv i meldingen.

- Nye seervaner drevet av ny teknologi, kombinert med tanker rundt hvordan vi skal videreutvikle RiksTVs markedsposisjon, er utfordringer jeg nå ser frem til å dypdykke i. Og ikke minst ser jeg frem til å bli kjent med alle de engasjerte og dyktige ansatte i RiksTV.

Skarbøvik går inn i RiksTVs ledergruppe, og starter i jobben 1. oktober.

Til toppen