Frist i forhandlingene mellom TV 2 og Get går ut ved midnatt

Distribusjonsavtalen mellom TV 2 og Telia-eide Get går ut 31. mai. Blir de ikke enige innen midnatt, mister rundt 480.000 Get-kunder TV 2s kanaler.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Avtalen som reforhandles regulerer hvor mye Get skal betale for TV 2s kanaler, slik at de kan legge kanalene i pakkene som de selger til sine kunder.

På sine nettsider skriver TV 2 at de er overrasket over at Get ikke klarer å finne plass til alle de norske kanalene i sin grunnpakke, slik alle de andre TV-distributørene har gjort.

De hevder videre at Get ønsker en annen pris enn andre distributører.

Telia-eide Get på den andre siden skriver at TV 2 ikke ønsker å tilby valgfrihet av sine kanaler for kundene.

– De ønsker at du som Get-kunde skal betale mye mer for å se på deres kanaler. Det kan vi selvsagt ikke akseptere, skriver de på sine nettsider.

TV-kanalene som blir påvirket ved et brudd i forhandlingene, er TV 2, TV 2 Zebra, TV 2 Nyhetskanalen, TV 2 Livsstil, TV 2 Sport 1 og 2, TV 2 Sport Premium og C More-kanalene og arkivet.

Organisasjons- og kommunikasjonsdirektør Sarah Willand i TV 2 skriver i en SMS til NTB ved 11-tiden søndag formiddag at det fortsatt er dialog mellom partene.

– Vi har allerede strukket oss langt i forhandlingene, og vil fortsette å jobbe for å komme til enighet innen fristen. TV 2 har aldri gått i brudd med hovedkanalen før. Vi ønsker at heller ikke Get-kundene skal miste TV 2 fra i morgen, skriver hun.

Powered by Labrador CMS