Påtroppende administrerende direktør Frode Sandmark i Polaris Trykk (Foto: Polaris Media)
Påtroppende administrerende direktør Frode Sandmark i Polaris Trykk (Foto: Polaris Media)

Frode Sandmark (35) blir ny toppsjef i Polaris Trykk

Tar over etter at Steinar Bakken går av med pensjon.

Styret i Polaris Trykk har torsdag 08.12.2016 tilsatt Frode Sandmark som ny administrerende direktør fra 1. januar 2017, skriver selskapet i en pressemelding.

Han tar over jobben etter at Steinar Bakken går av med pensjon, etter en lang karriere i Adresseavisen, Adressa Trykk og nå Polaris Trykk.

Frode Sandmark kommer fra stillingen som forretningsutvikler i Polaris Media, der han også har vært konstituert CFO i Polaris Trykk siden høsten 2015.

Fra 1. januar overtar han ansvaret for hoveddatterselskapet Polaris Trykk, som består av Polaris Media sine egne trykkerier i Trondheim, Harstad, Ålesund og Alta, samt Polaris Distribusjon Nord og trykkeriet på Orkanger som vi eier 50/50 sammen med Amedia.

– Sammen mitt lederteam i trykk-gruppen, har jeg stor tro på at vi skal videreføre det gode arbeidet Steinar Bakken har gjort med å utvikle det som vi mener er Norges ledende trykkeri-gruppe», opplyser Sandmark i pressemeldingen.

35-åringen har allerede en programerklæring og vil blant annet prioritere omstilling mot en enda mer kundeorientert organisasjon, som i dag har hoveddelen av sine inntekter fra eksterne kunder.

– Jeg ser fram til å jobbe sammen med våre mediehus, kunder og samarbeidspartnere, de ansatte i Polaris Trykk og resten av Polaris Media fra januar, og er ydmyk overfor den tilliten jeg har fått til å lede en offensiv organisasjon inn i fremtiden», skriver Sandmark i meldinga.

Til toppen