100.000 abonnenter og full jubel fra Dagbladet og Aller.
100.000 abonnenter og full jubel fra Dagbladet og Aller. (Foto: Dagbladet/Bjørn Langsem)

Full jubel på Hasle: Nå har Dagbladet Pluss rundet 100.000 abonnenter

– Jeg er stolt og veldig imponert, sier magasinredaktør Karine Østtveit.

Det ble stang ut i første runde av kampen om pressestøtte for Dagbladet Pluss, men nå kan de har nådd en viktig milepæl redaksjonelt: De har bikket 100.000 abonnenter. 

– Å runde 100 000 abonnenter er virkelig en milepæl for oss. Det betyr at Dagbladet Pluss nå er Norges tredje største avis, sier Jonas Pettersen, redaksjonssjef for Dagbladet Pluss i en melding til Medier24. 

 

– Stolt og imponert

Magasinredaktør Karine Østtveit er klar for videre innsats – slik at veksten ikke stagnerer på 100.000. 

– Nå skal vi først feire, og så skal vi jobbe videre med å gi disse 100.000 abonnentene våre en journalistisk kraftpakke hver eneste dag. Vi er glade for den tilliten vi har fått fra leserne, og jeg er stolt og veldig imponert over den jobben som gjøres hver eneste dag i Pluss-gjengen, sier Østtveit.

Pettersen forteller i meldingen at han er stolt av bredden i DB+-stoffet og at det er noe av nøkkelen for hvorfor de lykkes. 

– Vi har et bredt spenn i tilbudet vårt. Det gjenspeiles også i hva leserne er interessert i. Saken med lengst lesetid i år er historien om Pål (21) som lærte hvordan han skulle skyte heroin på et av Norges største nettforum, mens den mest leste artikkelen er en oppskrift på hvordan man fjerner det farlige magefettet, sier Pettersen i meldingen. 

 

Utvider staben

Avdelingsleder Lars Gulbrandsen i Dagbladet Pluss framhever i meldingen redaksjonens satsing på forbrukerjournalistikk.

– Å være leserne hjelpende hånd i hverdagen er en av forpliktelsene vi forsøker å oppfylle hver eneste dag, sier han.

Nå utvider også Dagbladet Pluss staben, kan de avsløre. 

– Vi er i ferd med å ansatte enda flere journalister for å lage mer journalistikk og innhold som folk vil abonnere på. Så vi gleder oss til fortsettelsen, sier magasinredaktør Østtveit.

Til toppen