Kine B. Hartz.
Kine B. Hartz.

Går til konkurrenten: Kine B. Hartz fra Elle til Bonnier for å bli ny sjefredaktør i Costume

40-åringen går fra stillingen som redaksjonssjef i Elle. Får også internasjonalt ansvar.

Costume eiers av Bonnier som produserer mange motemagasiner i Norge.

Nå som Hartz går inn som sjefredaktør, skal hun også ha et overordnet ansvar for merkevarens innhold og utvikling i Skandinavia, opplyser selskapet i en pressemelding.

Administrerende direktør Trond Juliussen i Bonnier Norge sier han ser fram til å samarbeide med Hartz.

– Vi har utvidet ansvarsområdet til sjefredaktøren til også å gjelde utvikling av brandet Costume på skandinavisk nivå, selvsagt i samarbeid med redaksjonene i både Norge og Danmark. Bonnier som konsern har stadig mer fokus på samarbeid og synergier, og målet vårt er å få sterkere merkevarer på tvers av landegrenser.

- I prosessen har Kine gjort et svært solid inntrykk som konseptuell utvikler, noe som har vært utslagsgivende for oss, og jeg ser frem til å følge hennes arbeid sammen med de dyktige Costume-redaksjonene i både Norge og Danmark, skriver Juliussen i pressemeldingen.

Selskapet opplyser at Kine B. Hartz har bred journalistisk erfaring med mote- og featurestoff fra flere publikasjoner, blant annet ELLE og Dagbladet Magasinet. Hun har også jobbet som kultur- og kommunikasjonsrådgiver ved den norske ambassaden i Washington D.C. i USA. Dette blir hennes første redaksjonelle toppjobb.

– Costume er et unikt, skandinavisk konsept, og jeg er selvfølgelig både ydmyk og veldig glad for at jeg nå får muligheten til å jobbe med et magasin og en merkevare jeg har så mye respekt for, skriver Hartz i pressemeldingen.

Til toppen