GEIR HÅVARD HANSEN, Sjømatrådets nye kommunikasjonsdirektør.
GEIR HÅVARD HANSEN, Sjømatrådets nye kommunikasjonsdirektør.

FOLK

Geir Håvard Hanssen skal framsnakke norsk fisk for verden

Fra Sparebanken til fisk. Blir sjømatrådets nye kommunikasjonsdirektør.

Geir Håvard Hanssen er tilsatt som Norges sjømatråds nye kommunikasjonsdirektør. Hanssen kommer fra stillingen som kommunikasjonssjef i SpareBank 1 Nord-Norge, og har tidligere jobbet med kommunikasjon hos Fylkesmannen i Troms og i Troms fylkeskommune.

- Han har bred og god erfaring og vil utvilsomt bidra til å styrke Sjømatrådets arbeid med kommunikasjon og beredskap. Dette er et område som har høy prioritet i Sjømatrådet og som er sterkt etterspurt fra næringen, sier administrerende direktør i Norges sjømatråd, Terje E. Martinussen, i en pressemelding.

Den nye kommunikasjonsdirektøren er klar til å ta fatt på jobben i Sjømatrådet:

- Jeg ser fram til å jobbe for den norsk sjømatnæringen. Dette er en av de viktigste næringene i Norge og å få jobbe med kommunikasjon innenfor dette området er en stor utfordring som jeg gleder meg til å ta fatt på, sier Hanssen.

41 år gamle Hanssen har hovedfagseksamen i statsvitenskap fra Universitetet i Tromsø og drøyt sju års fartstid fra arbeid med kommunikasjon.

- Til Sjømatrådet tar jeg med meg de erfaringene har har fra arbeid med kommunikasjon innenfor statlig forvaltning og kommersiell virksomhet. Sammen med de dyktige medarbeiderne i kommunikasjonsavdelingen skal jeg bruke kommunikasjon til å bygge omdømmet og støtte opp om markedsarbeidet til Sjømatrådet, sier Hanssen.

Han tiltrer stillingen 1. mars 2016.

Til toppen