Nucleus styrker seg på helse og bærekraft - her med rådgiverne Georg Andreas Huus og Tine Venås Kjeldsen. Til venstre: Byråleder Axel Revheim
Nucleus styrker seg på helse og bærekraft - her med rådgiverne Georg Andreas Huus og Tine Venås Kjeldsen. Til venstre: Byråleder Axel Revheim (Foto: Nucleus)

FOLK

Georg Andreas Huus og Tine Venås Kjeldsen blir rådgivere i Nucleus

Nucleus styrker seg på helse og bærekraft.

PR- og kommunikasjonsbyrået Nucleus bygger opp spisskompetanse på helsesektoren og innenfor bærekraft med ansettelse av rådgiverne Georg Andreas Huus og Tine Venås Kjeldsen.  

Det opplyser selskapet i en melding onsdag morgen.

Georg Andreas Huus kommer fra stillingen som markedssjef i Landsforeningen for hjerte- og lungesyke (LHL) der han har stått bak en rekke kampanjer. Huus har tidligere vært markeds- og kommunikasjonsdirektør i Accenture og markedsdirektør i Data Respons.

Han vil i Nucleus hovedsakelig arbeide med strategisk rådgiving, kampanjer og posisjonering.

– Jeg gleder meg til å bruke tidligere erfaring til å vinne nytt terreng i helsesektoren for Nucleus, og med byråets helhetlige tjenestetilbud har vi gode forutsetninger for å lykkes. Effektiv og målrettet helsekommunikasjon kan bidra til positive helsegevinster, noe samfunnet har behov for, sier Huus i meldinga.

Rådgivermiljøet styrkes ytterligere med ansettelse av kommunikasjonsrådgiver Tine Venås Kjeldsen. Hun kommer fra stillingen kommunikasjonsrådgiver med særlig ansvar for bærekraft i Atea.

–  Jeg gleder meg til å dykke ned i ulike bransjeutfordringer innen bærekraft. Når stadig flere i næringslivet ser forretningsmulighetene som ligger i bærekraftig utvikling, vil mange ut og mene noe med det samme. Engasjement er bra, men uten et faktisk grunnlag for hvorfor akkurat din virksomheten skal støtte minoritetsgrupper eller kutte karbonutslipp, blir man fort avslørt, sier Venås Kjeldsen i meldinga.

Hun skal arbeide med posisjonering, mediekontakt og public affairs, med særlig vekt på temaet bærekraft.

Hun har tidligere arbeidet i Aftenposten og Drammens Tidene. Tine har en mastergrad i internasjonal journalistikk og snakker både mandarin og japansk. Hun har tidligere styreerfaring fra FN-nettverket Global Compact Norge og arbeidet ved den norske generalkonsulatet i Guangzhou, Kina.

– Med Tine og Georg får vi to erfarne og meget dyktige rådgivere med på laget. De har levert imponerende resultater hver for seg i tidligere jobber. Vi styrker med dette rådgivingstilbudet innenfor PR-faget kraftig, sier byråleder Revheim i meldinga.

Til toppen