Nye rådgivere i Iteo: Gitte (t.v.) og Silje.
Nye rådgivere i Iteo: Gitte (t.v.) og Silje. (Bilde: Takin Kroop)

FOLK

Gitte Gilberg Sethereng (30) og Silje Karoline Bredby (24) til Iteo

- De superhyggelige rådgiverne vi søkte etter er på plass!

- Siden mars har Gitte Gilberg Sethereng (30) og Silje Karoline Bredby (24) beriket Iteo med pågangsmot, humør, kompetanse og læringsviljeskriver PR-byrået i en melding. 

Begge ble ansatt da Iteo tidligere i år søkte etter «1-2 superhyggelige, unge, lovende kommunikasjonsrådgivere». 

Gitte kommer fra en stilling som kommunikasjonsrådgiver på Politihøgskolen, mens Silje har dekket en rekke ulike roller i NRK radio og tv de siste par årene.

- Begge er nye i byråbransjen, men tar med seg viktig kompetanse på blant annet tekst, innhold og sosiale medier til Iteo, skriver byrået. 

–Det er veldig morsom å bytte side fra journalist til byrå. Jeg vet mye om hva byråer gjør feil når de henvender seg til presse, så her har jeg en kompetanse som jeg tror mange av våre kunder har nytte av, forteller Silje. 

- Gitte tar med seg et bredt kompetansefelt til Iteo. Hun er sterk på tekst og andre typer innhold, men tar samtidig i alt fra pressehåndtering til videoredigering, Photoshop og markedsføring på Facebook, skriver byrået videre. 

Hun var blant annet med på teamet sto vant Årets Facebook Page 2016 på Gullenken Awards på Social Media Days for Facebook-siden Bli politi. 

 

 

Til toppen