Gjyri Helén Werp forlater Tine etter bare kort tid i jobben.
Gjyri Helén Werp forlater Tine etter bare kort tid i jobben.

Gjyri Helén Werp gir seg som kommersiell leder i Tine

I høst begynte hun i jobben som kommersiell leder i Tine, men nå gir hun seg etter bare kort tid. – Livet går videre, skriver hun på sin Facebook-profil.

Tidligere KK-redaktør Gjyri Helén Werp gir seg som kommersiell leder i Tine, etter bare noen få måneder i jobben

– Nå har jeg tatt et nytt, tøft valg: Jeg slutter i TINE. Etter en grundig ansettelsesprosess, legger jeg ikke skjul på at det føles litt rart å forlate en ny jobb etter kort tid. Men det viste seg ganske raskt at TINE tenkte annerledes enn meg - vi er enkelt og greit ikke «perfect match», skriver hun på sin Facebook-profil.

Werp har vært redaktør for flere magasiner og nettsteder i Aller Media og Egmont, som KK, Kamille og ELLE Interiør. Hun har også jobbet med sosiale medier i Dagbladet og Aller Media og jobbet før i NRK.

I den samme facebook-kommentaren skriver hun at det handler om for stor avstand mellom henne og Tine når det kommer til ambisjoner og visjoner for selskapet. 

– Etter flere samtaler, erkjente jeg at vi står for langt fra hverandre, blant annet i synet på hva det vil si å være forbrukerorientert. Så da er det best å avslutte arbeidsforholdet for å kunne kanalisere mine kreative og strategiske krefter andre steder. Udramatisk for TINE, udramatisk for meg. Livet går videre, skriver hun. 

Til toppen