INVITERER: Salgssjef Morten Aasvangen, Lisa Dalbak Jacobsen og ansvarlig redaktør Thor Sørum-Johansen inviterer deg å bli med Glåmdalen ut på jobb.
INVITERER: Salgssjef Morten Aasvangen, Lisa Dalbak Jacobsen og ansvarlig redaktør Thor Sørum-Johansen inviterer deg å bli med Glåmdalen ut på jobb. (Foto: Mathilde Lea)

Glåmdalen flytter hele redaksjonen ut i det grønne

Markerer «Friluftslivets år» med å produsere avisa i parken.

Vi flytter ut! Med journalister og fotografer, annonseselgere, resepsjonister og redaktører på flyttelasset, tar vi med oss alt vi trenger for å lage avis og rigger oss til for en hel arbeidsdag i Mølleparken torsdag 18. juni.

Slik forteller Glåmdalen om stuntet sitt på egen nettavis. Det er Friluftslivets år 2015 som er bakgrunnen for den kreative markeringen, kan vi lese på nettavisa.

Redaktør og daglig leder Thor Sørum-Johansen står bak stuntet, sammen med konstituert nettleder Lisa Dalbak Jacobsen og salgssjef Morten Aasvangen.

I Mølleparken i Kongsvinger vil avisa sette opp både telt og lavvo, med bål, kaffe og kontor. Hele dagen streames, og avisa setter opp selfie-stang. DNT-lagene i området arrangerer aktiviteter for gjestene.

Samtidig som avisa skal gjennomføre en normal produksjonsdag i parken.

Men blir det nok strøm, lurer Medier24 på? Joda, bekrefter redaktør Sørum-Johansen: De har fått hjelp fra Eidsiva Energi og skal ikke jobbe på smale batterier gjennom dagen.

Til toppen