Glenn Ø. Støldal til Verisure.
Glenn Ø. Støldal til Verisure.

FOLK

Glenn Ø. Støldal slutter i Mediamenn - blir PR-ansvarlig i Verisure

Tidligere journalist fra kommunikasjonsbyrå til alarmselskap.

Glenn Ø. Støldal er ny PR-ansvarlig i alarmselskapet Verisure, melder selskapet. 

Han kommer fra kommunikasjonsbyrået Mediamenn, hvor han har vært partner og rådgiver de siste årene.

Støldal (43) er utdannet journalist fra Høgskolen i Oslo, og har lang fartstid i mediebransjen. Han har blant annet jobbet som webredaktør i Kampanje, og har ti års erfaring som informasjonssjef i TV3 / Viasat. Siden november 2013 har han vært partner og rådgiver i kommunikasjonsbyrået Mediamenn.

2. mai tok Støldal fatt på jobben som PR-ansvarlig i Verisure Securitas Direct.

Der er han en del av markedsavdelingen, med det overordnede ansvaret for PR, presse og mediehåndtering / strategi. 

- Det har vært en lærerik og spennende tid i Mediamenn, og jeg har hatt gleden av å jobbe med mange interessante kunder. Da jeg fikk tilbud om stillingen som PR-ansvarlig i Verisure, måtte jeg bare gripe muligheten.

- Mediamenn og jeg skilles som venner, og jeg ønsker partnerne Pål Tømmerhoel og Henrik Ottersen lykke til videre, sier Glenn Ø. Støldal.

Han ser frem til å bidra til å opprettholde og styrke Verisures posisjon som et av Norges og Europas ledende alarmselskap.

- Verisure er en seriøs og fremoverlent aktør i alarmbransjen med fokus på både kundeservice og utvikling av produkter og tjenester. Jeg ser virkelig frem til å skape oppmerksomhet rundt selskapet, både i egne og fortjente medier, sier Støldal.

Markedsdirektør Asbjørn Kersenboom Hansen i Verisure er godt fornøyd med å få en erfaren PR-mann med på laget.

- Glenn får en viktig rolle for Verisure og bransjen, som stadig er i utvikling med nye innovative produkter og tjenester for økt sikkerhet og trygghet i Norge.

- Glenn har lang erfaring med både offline- og online-medier, og vil bli en viktig bidragsyter til videre vekst. Jeg er svært glad for å ha Glenn i teamet, og at han blir en del av Verisure, sier Hansen.

Til toppen