TV 2-kokk Wenche Andersen får egen julekalender.
TV 2-kokk Wenche Andersen får egen julekalender. (Foto: TV 2)

God morgen Norge-Wenche får sin egen julekalender på TV 2

– Jeg må si jeg har litt sommerfugler i magen, sier kokken, som gjennom advent skal dele julegavetips og oppskrifter med TV 2s seere.

God morgen Norges folkekjære kokk Wenche Andersen skal denne jula ha sin helt egne julekalender på TV 2 - med alt fra smakfulle oppskrifter til smittende humør og gode råd, skriver TV 2 i en pressemelding.

– Dette er virkelig en drøm som går i oppfyllelse. Da jeg var liten drømte jeg om å få en julekalender med sjokolade i. Nå har jeg fått en julekalender hvor jeg lager den maten jeg er aller mest glad i, sier Andersen i en pressemelding. 

Gjennom 24 episoder deler hun «inspirerende forslag til spiselige julegaver, hvordan vi sikrer sprø svor på ribba og nyttige triks for å unngå de største blemmene når vi tilbereder julematen. Hennes mål er å vise oss at det å lage mat fra bunnen av ikke behøver å være verken skummelt eller vanskelig», som det heter i meldingen.

– Jeg må si jeg har litt sommerfugler i magen, for jeg vet ikke hva folk vil ha. Men jeg håper at det blir tatt vel imot, og at jeg kan gi noen gode tips og ideer til hva de der hjemme kan lage, forteller hun i meldingen.

Kalenderepisodene sendes klokken 12 hver dag, og er tilgjengelige på TV 2 Sumo, står det i meldingen.

Til toppen