Norge-San Marino (4-1). Norges landslagssjef Per-Mathias Høgmo bytter ut Jo Inge Berget (t.v.) under VM-kvalifiseringskampen mellom Norge og San Marino på Ullevaal stadion.
(Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix)
Norge-San Marino (4-1). Norges landslagssjef Per-Mathias Høgmo bytter ut Jo Inge Berget (t.v.) under VM-kvalifiseringskampen mellom Norge og San Marino på Ullevaal stadion. (Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix) (Bilde: Grøtt, Vegard Wivestad)

Gode TV-tall for MAX: 514.000 seere fikk med seg Norges 4-1-seier over San Marino

Det er nesten 100 000 flere enn helgens kamp mot Aserbajdsjan.

På det meste, mot slutten av kampen, var 700 000 seere innom kampen, melder Discovery i en pressemelding.

– Landslaget og Høgmo har fått mye pepper denne høsten, ikke minst etter kampen i Baku, men det er hyggelig å se at det norske folk ikke har gitt dem opp. Det bor mye mer i dette laget enn det de har vist så langt, og det var deilig å se at det løsnet for gutta på slutten, skriver sportsdirektør Jan-Erik Aalbu i Eurosport og Discovery Networks i pressemeldingen.

Aserbajdsjan - Norge ble sendt på MAX på lørdag og hadde 424 000 seere. Dette gjør at Dicovery-gruppen hadde en markedsandel på 40 prosent i målgruppen 15 til 50 år. Dette gjør at de hadde sin beste dag hittil i 2016, skriver de i meldingen.

Neste kamp for Norge i VM-kvaliken er borte mot Tsjekkia fredag 11. november. Kampen sendes på MAX.

Til toppen