Byråleder Kristian Hvilen i Rud Pedersen Norge er tilfreds med rekrutteringen av Gørill Husby Moore.
Byråleder Kristian Hvilen i Rud Pedersen Norge er tilfreds med rekrutteringen av Gørill Husby Moore. (Bilde: Hanne Pernille Andersen)

FOLK

Gørill Husby Moore slutter i Trigger - blir seniorkonsulent i Rud Pedersen

Vil bli med på den norske veksten til nordisk byrå.

Gørill Husby Moore (43) går til ny jobb i public affairs-byrået Rud Pedersen.

Hun kommer fra Trigger, hvor hun har ledet fagfeltet samfunnskommunikasjon. Moore er tidligere utenriksjournalist, akademiker og kommunikasjonssjef, og i Trigger ledet hun blant annet kampanjen #stoppbryllupet for noen år siden.

Nå går hun inn som seniorkonsulent i byrået, og på sikt vil hun også bli partner, melder byrået. Husby Moore begynner i jobben 1. august. Og blir den siste i rekken av flere ansettelser:

Vi har bygget et sterkt team av personer med erfaring fra toppstillinger innen politikk, forsvar og næringsliv. Hun vil tilføre en bredde og kommersielt fokus som vi trenger for å komme dit vi vil, sier byråleder Kristian Hvilen. 

- Gøril kommer inn med både fagsubstans og byråerfaring. Hun skal dermed holde gjengen med tidligere politikerne og folk med tung offentlig bakgrunn litt i ørene.

Gøril Husby Moore bytter jobb.
Gøril Husby Moore bytter jobb. Foto: Hanne Pernille Andersen

Før hun kom til Trigger har Husby Moore erfaring fra blant annet Care, Plan Norge, TV-aksjonen og TIME Magazine. Hun har hovedfag i religionsvitenskap og erfaring fra flere universiteter i Norge og utlandet. 

43-åringen sier selv om jobben:

- For meg var det viktig å velge et byrå som levere bunnsolide jobber på vegne av kundene, uten å måtte rope høyt om det. Rud Pedersen er et byrå med en helt nødvendig kombinasjon av fart og substans. Videre har de sterk seniorkompetanse og dynamiske folk som er «på ballen».

- Byråets tydelig nisje innen strategi, samfunnskommunikasjon og politisk påvirkning passer meg perfekt. For meg er dette en drømmejobb, sier Husby Moore. 

Rud Pedersen har nå 10 konsulenter i Norge, og omtaler seg som et av Nordens raskest voksende byråer. Selskapet har kontorer i Brussel, Stockholm, København, Oslo og Helsinki. 

 

 

Til toppen